header image
НАСЛОВНА СТРАНА
У отаџбини папе Фрање Римокатоличка „црква“ почела да крштава децу из истополних „бракова“ (фото) Штампај Е-пошта
субота, 12 април 2014

 Римокатолици су по ко зна који пут доказали да њихова такозвана „црква“ није ништа друго до театрализованo псеудохришћанство. Уместо да разобличавају содомски грех и објашњавају пастви шта се догодило с старозаветним градовима, када Господ „.. Содом и Гомор сажеже и развали и осуди, и постави углед безбожницима који би постали“ (2.Петр.2,6), „свештеници“ паписти почели су да „крштавају“ децу рођену од стране полних изопаченика, који живе у легализованим „браковима“.

Тако је недавно у римокатоличкој катедрали у Аргентини обављено прво „крштење“ детета једног лезбејског пара. Подсећамо да је пре извесног времена папа Фрањо недвосмислено ставио до знања да сва деца могу бити „крштена“ у Римокатоличкој „цркви“, без обзира на сексуалну орјентацију њихових родитеља.

 Фото: DIEGO LIMA/AFP/Getty Images / nydailynews.com

Карина Вужевуељ, која је била у улози „мужа“, и Соледад Ортиз су у јанауру 2014. године помоћу ЕКО процедуре донеле на свет девојчицу, чије је крштење обављено недавно. У улози „кума“ детета била је председница Аргентине Кристина Фернандес де Киршнер. Међутим, пошто се шефица државе није могла лично појавити на церемонији, њу је замењивала морски ађутант Клаудија Феночио.

 Фото: DIEGO LIMA/AFP/Getty Images / nydailynews.com

Поменуте изопаченице не намеравају да се зауставе на постигнутом. Ортиз је изјавила новинарима: „Сада очекујемо и црквено венчање и ми ћемо се борити за то“, саопштила је Mercopress.

 Фото: DIEGO LIMA/AFP/Getty Images / nydailynews.com

Истополни бракови у Аргентини су легализовани  2010. године. У то време садашњи папа Фрањо је био надбискуп Буенос Ајреса и иступао је против венчања содомита у цркви. Он је своје ставове сада знатно омекшао. Прошлог лета је изјавио новинарима: „Ко сам ја да судим хомосексуалцима?" А два месеца касније, у септембру 2013. године, папа је рекао да црква има право да износи своје мишљење, али не и да се „меша духовно“ у живот гејева и лезбејки.

Фото: DIEGO LIMA/AFP/Getty Images / nydailynews.com

По материјалу са „Информ-религија.ру“

Последњи пут ажурирано ( субота, 12 април 2014 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 6 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.