header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow Екуменистички врх СПЦ примио надбискупа Дoминика Мамбертија (фото)
Екуменистички врх СПЦ примио надбискупа Дoминика Мамбертија (фото) Штампај Е-пошта
понедељак, 30 јун 2014
     Како извештава сајт патријаршијских екумениста, тзв. званични сајт СПЦ, патријарх Иринеј је данас, 30. јуна 2014.г.,у Патријаршији у Београду, примио министра спољних послова државе Ватикан, надбискупа Доминика Мамбертија, у лакејском патосу Информативне службе СПЦ ословљеног као „Његова Узоритост“.

У латинској делегацији су били и  апостолски нунције у Београду Високопреузвишени надбискуп Орландо Антонини и надбискуп београдски Станислав Хочевар.

Са стране српских екумениста, пријему су присуствовали митрополит Амфилохије, епископ бачки Иринеј (дакле, обојица папиних прстенлија), епископ зворничко-тузлански Хризостом, рашко-призренски Теодосије и и новоизабрани аустријско-швајцарски Андреј.

Дубоку огорченост у срцу сваког православног Србина изазива чињеница да су патријаршијски екуменисти злоупотребили српску омладину - да дочекује (у народним ношњама) духовне потомке надбискупа геноцида Алојзија Степинца као најдраже госте. Тешко вама књижевници и фарисеји, лицемери, што затварате царство небеско од људи; јер ви не улазите нити дате да улазе који би хтели“ (Мт. 23,13). "Тешка је рука Немањића Саве!", - говорио је Свети Владика Николај.

Уредништво



 
 

Фото: „СПЦ“

Последњи пут ажурирано ( уторак, 01 јул 2014 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.