header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Владимир Путин: Свима у свету је најбоље да се на каче са Русијом Штампај Е-пошта
петак, 29 август 2014

 Русија не жели да улази ни у какве конфликте, али је увек спремна да одбије сваку агресију – рекао је Владимир Путин учесницима омладинског форума „Селигер-2014”.

Руски лидер истовремено је оценио да никоме у свету сада не пада на памет да улази у било какав конфликт са његовом земљом. При том је нагласио да је и сама Русија „далеко од тога да улази у ма какве крупне конфликте јер она то не жели и нема ни намеру да чини.

„Селигеровцима” је још објаснио, а истовремено поручио свима у свету, пре свега на Западу:

„Сасвим природно, ми смо увек били спремни да одбијемо сваку агресију на Русију. Наши партнери – у каквом год се стању налазиле њихове државе и какве год се спољнополитичке концепције придржавали – морају увек имати на уму да је боље не качити се са нама. Сматрам да никоме не пада на памет да данас започиње велики конфикт са Русијом”.

Путин је овоме – нимало случајно – придодао: да је Русија данас једна од најмоћнијих нуклеарних сила.

Извор: „Факти“

Последњи пут ажурирано ( петак, 29 август 2014 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.