header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ана Кисличенко: Хомосексуализам се лечи – прича о успеху лекара Штампај Е-пошта
среда, 21 јануар 2015
          Хомосексуалност је излечива. Заслужни лекар Русије Јан Хенрикович Голанд, лекар-психотерапеут из Нижњег Новгорода, излечио је 78 хомосексуалаца и 7 трансексуалаца и вратио их нормалном животу.

Курс психотерапије хомосексуализма – од 6 месеци до 1-2 године, трансексуалаца – од 1,5 до 8 година.

Рад са сексуално-перверзним људима или извраћеницима нема ништа заједничког са либералним схватањем људских права већ мора бити предмет високо професионалне терапије лекара-сексопатолога. Управо то доказује вишегодишње искуство научног и практичног рада Јана Голанда.

Голанд је излечио и променио живот десетинама хомосексуалаца вративши их нормалном животу и нормалној полној орјентацији. Голандови пацијенти изражавају дубоку захвалност према свом лекрау, срећни су и васпитавају своју децу и унуке.

За успешно лечење неопходна је лична жеља пацијента да се излечи и професионализам психотерапеута – сматра Голанд. Без препарата, без посебног курса лечења, сваки хомосексуалац уз жељу за помоћ лекара, може да се избори са својом извраћеном полном орјентацијом.

Аутор је многих научних радова – “Психотерапија хомосексуализма”, “О поступној изградњи психотерапије код мушког хомосексуализма”, “Основне етапе процеса психотерапије сексуалних перверзија” и других – Голанд је саздао ефикасну технологију лечења.

“Понекад је довољно погледати касете да би човек покидао све оно у шта је сам себе уплео. Подложност и брзина реакције зависе од културе, потребе да се постане здрав и присуство осећања за хумор. Што пре човек себе погледа са стране и види да је све то смешно, то ће брже телевизори почети да избацују из главе “бубашвабе” – поделио је своје искуство Голанд. – Човек се враћа из болести у живот, почиње да посећује театар, уметничке изложбе и библиотеке, цркве”.

“Сексуалне мањине често доминирају на телевизији. Приказују се филмови са хомосексуалним односима, у вестима се појављују сижеи из живота хомосексуалаца. Утисак је такав да ми живимо између Содома и Гоморе” – скрушено каже сексопатолог.

Јан Хенрикович хомосексуалце сматра несрећним људима, не убогим, него управо несрећним.

Као пример он често наводи једног певача “плаве месечине”[1]:

“Пошто је био начитан и музички талентован човек, пацијент је дошао специјално код мене у госте, одлежавши 6 година због хомосексуалних контаката. Дуго је говорио нешто о плавој крви, о вишој касти, о посебној сорти људи, наводећи имена великих научника, музичара, уметника и чак је певао химне хомосексуализму које је сам компоновао. Једном речју, доказивао је своју плаву истину…

А онда сам га питао: “А ако би вам се једном родио син, да ли би хтели да он понови ваш пут?”. Он је буквално потамнео пред мојим очима и одговорио: “Не!”. Он је сам патио због тога”.

“Статистика каже да они који практикују хомосексуални начин живота имајући већи проценат суицида него људи хетеросексуалног усмерења. Они теоретски преживљавају своју старост и већ у средњем добу бивају усамљени, њих не прихватају, они никоме нису потребни. Они су попут облигације којој је истекао рок”.

Доктор дели мишљење Макаренка који је сматрао да сексуалном просвећењу школараца у општем педагошком процесу није потребна посебна дисциплина.

Поред лекција на задату тему постоји и општа култура која васпитава дете.

“Потребно је вешто прилазити овом питању. То би се посебно требало чути на часовима књижевности, где се може показати лепота односа између мушкарца и жене. Знате, овде чак и Библија може бити веома корисна. Ја сам први пут за књигу “Песма над песмама” Цара Соломона чуо од свог учитеља, професора Николаја Владимировича Иванова. Ја сам  могао схватити да је то највеће поетско достигнуће о узајамним односима мушкарца и жене. Тако сам се ја и упознао са Светим Писмом”.

Са Јаном Голандом разговара познати друштвени делатник, руководилац “Народног Сабора” из Петрограда, Анатолиј Артрурович Артјух, аутор књиге "Њихов Kampf" о опасностима од хомосексуализма који развејавају мит о безопасности тога порока:

https://www.youtube.com/watch?v=pTQwRbpRIxk

У скорије време А. Артјух планира да у Петрограду отвори клинику по методици доктора Голанда, која ће се бавити психотерапеутским лечењем хомосексуалаца и трансексуалаца.

Са методиком, видеоматеријалима и публикацијама доктора Голанда можете се упознати на његовом сајту http://голанд.рф/

Превод са руског: http://www.ivan4.ru/news/society/gomoseksualizm_lechitsya_istoriya_uspekha_vracha/

Извор: „Фонд стратешке културе“

Последњи пут ажурирано ( среда, 21 јануар 2015 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.