header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Екуменистима из Митрополије аустралијско-новозеландске Новак Ђоковић пречи од Светог Саве Штампај Е-пошта
понедељак, 26 јануар 2015

 Поштовано Уредништво,

Шаљем Вам насловну страну званичне интернет презентације Митрополије аустралијско-новозеландске за енглеско говорно подручје (потпуно другачија од оне на српском језику!) од 23.јануара (погледати ОВДЕ:) У дану кад се одржава највеће окупљање Срба у току године у Аустралији (вашар у манастиру Свети Сава у Илајну крај Мелбурна) ударна и главна вест за администрацију Митрополије и оне који уређују сајт је да је на тренингу Ноле поздравио и малог Србина, коме је, колико сам схватио, отац локални свештеник.

Изгледа да екуменисти и новотарци имају и за циљ потпуно уништавање православних вредности, и ако тако наставе (а све изгледа да хоће) све епархијске интернет презентације изгледаће као као насловне стране жуте штампе. Очекујемо врло брзо да ће на овом порталу прва вест да буде како је на турнеју у Аустралији стигла Сека или Снеки, а онда да се помене и да је дан Светог Саве. А за пар година ћемо лагано да дођемо и до тога да се Свети Сава и не помиње, а доласке певаљки и спортиста ћемо редовно да пратимо.

Image 

И.Љ.

Мелбурн

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 26 јануар 2015 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.