header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Владимир Осипов о „Осмом васељенском сабору“ и пропадању човечанства Штампај Е-пошта
недеља, 19 април 2015

 У чланку „Осми Васељенски Сабор припрема се у дубокој тајности“ (овде:), већ смо писали о томе да обећање митрополита Илариона, дато 14.марта 2014. године (овде:) да ће сви клирици и мирјани Руске Православне Цркве израније бити упознати са одлукама које ће бити усвојене у Истанбулу 2016. године, лебди у ваздуху. О томе још увек нема никаквих информација.

Међутим, 23. марта текуће године на Интернету се појавила вест да је почело са радом Треће заседање Специјалне међуправославне комисије у Шамбезију крај Женеве (овде:), на коме су припремана документа за „Свеправославни Сабор“. Шта су то епископи разматрали? Разматрали су једно питање – „Допринос Православне Цркве победи мира, правде, слободе, братства и љубави међу народима и УКИДАЊУ РАСНЕ И ОСТАЛИХ ДИСКРИМИНАЦИЈА“. Колико је у овом тренутку актуелна расна дискриминација (по боји коже), тешко је рећи.

Некада најрасистичкија држава на свету – САД – достигла је данас такав напредак да је црнац изабран за председника. Очигледно, реч „расне“ употребљена је да се о „ОСТАЛИМ“ дискриминацијама не би говорили гласно, већ да би се оне сакриле. Судећи, колико је то могуће, по општем духовно-политичком вектору на Западу, тамо је најактуелнија „дискриманиција“ содимита, скотоложника, педофила и осталих сличних „орјентација“, за које ратују Барак Обама и његови државни секретари.  А у екуменистичким конфесијама се боре против дискриминације жена, ако им се не дозволи рукополагање у свештенички и епископски чин.

Што се тиче дискриминације Руса у бандеровској Украјини, ту и САД и ЕУ затварају очи, као што чине већ деценијама у Прибалтику, где цвета језичка сегрегација (над руском језичком заједницом – нап. „Борба за веру“). Очигледно, и константинопољски патријарх Вартоломеј, савезник САД и пријатељ ЦИА-е, имају у види искључиво дискриминацију содомита и прекршитеља црквених канона. „Осми сабор“, очигледно, помоћиће светској закулиси да отвори сва врата и све бране у име идола Слободе. Истанбулски екуменисти разобличаваће „дискриминацију“ разоритеља породице и традиционалних вредности. Рекло би се: препусти пропадању ослобођено човечанство.

       Превод са руског: „Борба за веру“

       Извор: „odigitria.by“

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 20 април 2015 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.