header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Алексеј Добичин: „Сусрет миленијума“ организовала је и спровела светска влада Штампај Е-пошта
петак, 04 март 2016

 Светска и руска средства информисања преносе да је сусрет руског патријарха и римског папе припреман 20 година. Говорећи о тој теми људима утувљују у главу  да су одлуку о сусрету самостално донели патријарх – у име православних, - и његов брат – јеретик Фрањо, - у име латина.

А, заправо, ово је бестидна лаж. Ови издајници Христови, само су пиуни у антихристовој игри. Свима који пажљиво прате светске догађаје, првенствено оне који се збивају у Васељенском Православљу – то је одавно добро познато. Осталима, који нису лишени аналитичких способности и логике, то је могуће лако доказати наводећи као пример информације из масонског часописа „Еконимист“ ("The Economist"), које су сада нашироко распрострањене. 

Власник овог листа је клан Ротшилд, који представља сатански кагал и сматра се главним финансијером Европе од 19. века. Као што је познато, Ротшилди спадају у ред јавних представника светске владе, која је у данашње време успоставила скоро потпуну контролу над светом и човечанством. Они припремају зацарење антихриста, организујући и спроводећи ратове, политичке и економске кризе, државне преврате, изводећи глобализују свега, уводећи, такође, средства и системе електронске тоталитарне контроле, осмишљене да се човечанство претвори у немо и послушно стадо.

Сваке године у првом броју поменутог часописа, на његовој насловној страни, користећи знакове за „посвећене“, - светска влада објављује план развоја света за наредну годину. Ту су приказане сложене композиције и, на први поглед, не баш међусобно повезани догађаји и ликови. Међутим, у току године развој догађаја показује да су на насловници листа изложени закулисни планови „тајних владара света“. На интернету постоји мноштво истраживања и анализа које покушавају да дешифрују те поруке, али, по правилу, ти знаци постају разумљиви тек када се догађаји, зацртани у њима, остваре.

Крајем прошле године часопис је изашао са насловницом "Свет 2016":

Обратимо пажњу на горњи десни угао. На насловној страни часописа налазе се римски папа Фрањо и патријарх Кирил. То је преседан.

Тако је сусрет папе и патријарха био планиран и најављен од стране светске владе неколико месеци пре самог сусрета, у време када о томе нико ништа није знао. Несумњиво је да ни одступничку Декларацију, којом треба да започне активни процес стварања цркве антихриста, нису написали „патријарх“ и „папа“, већ закулисни идеолози и слуге антихриста. „Хаванска унија“ – то је добро испланирана и изведена диверзија против Васељенског Православља, као и Свеправославни сабор који је у припреми.

После пажљиве анализе може се рећи да су оборена три стуба Васељенске Цркве:

  • У првој и древној – Јерусалимској Цркви, масони су извели пуч и свргли законитог патријарха Иринеја, а на његово место поставили екуменисту и масонског послушника Теофила;
  • У првој по диптиху аутокефалној Православној Цркви – Константинопољској, која се у грчкој литератури назива Великом Црквом Христовом, за вођу је на време постављен масон и дрски екумениста – Вартоломеј;
  • У највећој и најмногољуднијој Помесној Цркви – Руској, преврат је дефинитивно извршен сада. „Православни папа“ Кирил је у име свих и свега донео одлуку сам..., а остали чланови Цркве, укључујући и архијереје, издајнички су ћутали.

Неопходно је приметити да је од 2000.године у скоро свим аутокефалним Помесним Црквама извршена смена патријараха, при чему су за нове патријархе углавном изабрани  екуменисти и модернисти. Преврат у Васељенском Православљу слуге антихриста су припремале и изводиле систематски и брзо. Снажан подстицај за свеопште одступништво био је „избор“ митрополита Кирила Гунђајева за патријарха московског и целе Русије. На овом месту вреди се замислити над загонетном смрћу патријарха Алексеја Другог, који се никада не би сусрео са папом. То је била његова принципијелна позиција, која га је, очито, коштала живота.

 Патријарх Кирил недавно је изјавио: „Нико ме није одговарао (од сусрета са папом – нап.Ред.), зато што нико није знао. За тај сусрет је знало петоро људи – нећу их именовати. Зашто је то било тако? Зато што је немогуће припремити такав сусрет у условима јавности – превише је противника...  Постоје моћне силе, које то нарочито нису желеле. Зато је било потребно да се он припреми у миру и тишини, што смо ми и учинили“.

Ако знамо да је управо светска влада припремала тај апостасијски сусрет и декларацију, исто као што припрема и тзв. Свеправославни (вучји) сабор, нема никакве сумње да она и патријарх Кирил могу имати „превише противника“ искључиво међу православнима. Јер да је он открио своје планове о сусрету са папом на Архијерејском сабору одржаном од 2.-3. фебруара, тиме би изазвао моћан одговор и отпочео би активан отпор. Ето од кога су, заправо, издајници Христови скривали своје планове.

А то је само почетак... Када се све ово догоди на твз. Свеправославном сабору и озаконе се одступничка учења и доктрине, изложене у нацртима завршних докумената... чуће се само ретки разобличавајући гласови ревнитеља Истине и бранилаца Цркве, али они, генерално, неће моћи да утичу на ситуацију. Њих ће, као и сада, прогласити за „ревнитеље не по разуму“, „расколнике“ и „секташе“...

И онда ће се покренути онај ужас и кошмар за човечанство, који је описан у многобројним пророчанствима. Својом издајом Бога, ми ћемо свога Творца, Који је Свога Сина Јединородног дао да на Крсту пострада за нас грешнике, принудити да на нас допусти тешке невоље и страдања, да би кроз њих очишћене Он спасао малобројне...

Но, знајући то, са сигурношћу можемо рећи да ће руски народ, претрпевши сва та страдања, пронаћи у себи снагу и принети искрено покајање за своје богоодступништво. И на „Руси“ ће се обновити монархија, и Бог ће дати Цара, под чијим ће се скиптаром у последња времена сабрати многи народи.

Слава Богу за све! Амин.

 

П.С. Информација за размишљање

Обратимо пажњу на насловну страну часописа „Економист“ за 2014. годину, када је „велики“ владар Русије“ В. Путин успео да Крим присаједини Русији. То се догодило 16. марта 2014. године, то јест, три месеца наког изласка првог броја часописа за 2014. годину.

Ништа чудно не примећујете?

  Напоредо са председником је наоружани војник (скоро „зелени човек“), а испод њега "OCCUPY"  (у преводу – окупација, заузимање). Управо су за окупацију Крима оптуживали и даље оптужују Путина.   

Не, ми нимало не жалимо што су се Крим и Севастопољ вратили у Русију. То је спасло хиљаде руских живота. Али, ко је стајао иза те епохалне одлуке председника Путина?

Јер када нам душеново-федориви неуморно тврде да је за све лоше ствари, које се дешавају у Русији, крива пета колона, и да председник не може  да уклони агенте западног утицаја са њихових високих положаја, - онда се појављује објашњиво неповерење да је председник могао сам донети одлуку о „заузимању“ Крима, пркосећи читавом западном свету.

Зашто постављамо ова питања? Зато што је светска влада непријатељ и Христа и човечанства, и, пре свега, Русије. Зато, ако они било шта планирају или спроводе, макар то било и у нашем интересу и на нашу корист, онда је несумњиво  да ће нас то скупо коштати. То није игра попуштања. Слуге антихристове играју своју игру на светској шаховској табли. И они је воде против нас!

По мом личном мишљењу и расуђивању – од „опијености“ Путином руски народ ће имати врло тежак мамурлук. Разумљиво је да је народ пијан изливањем на њега бујице неправди и лажи из медија под контролом власти, но од тога му неће бити лакше. Међутим, ако би људи избацили из својих домова тај наркотик – телевизор, или макар извукли из њега мрежни кабал, онда би се, за месец дана, „отрезнили“ и почели би реално сагледавати свет и праву природу свих кловнова и пајаца антихристових... Али, авај!

По материјару са: "Москва Трећи Рим"

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( петак, 04 март 2016 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 89 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.