header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Пол Крејг Робертс: Гестапо Америка Штампај Е-пошта
понедељак, 18 јул 2016

 Џејмс Коми жели да потпуно подрије Четврти амандман америчког устава и тиме уништи наше право на приватност

Директор FBI Џејмс Коми пустио је Хилари Клинтон, али нас неће. Он се снажно залаже за лак приступ свим нашим активностима на интернету. Коми – који би се добро уклопио у Хитлеров Гестапо – рекао је Конгресу да САД нису безбедне ако FBI не зна кад је сваки Американац онлајн, коме шаље мејлове и од кога их прима, и ако се не зна сваки сајт којем Американац приступа.

Другим речима, Коми жели да потпуно подрије Четврти амандман америчког устава и тиме уништи наше право на приватност. Разлог због којег Вашингтон жели да зна све о свему јесте да би могао да компромитује, уцењује и намешта кривичне пријаве патриотама који су стали у одбрану америчког устава и владавине права као и дисидентима који критикују нелегалне ратове Вашингтона, немарну спољну политику и опресију над америчким грађанима.

Жеђ Вашингтона за моћи нема никакве везе са безбедношћу. Заправо има везе са уништавањем безбедности, коју нам даје амерички устав. Безбедност коју Коми жели да спроведе није национална безбедност САД. Комијева намера је да учини Вашингтон сигурним упркос повредама уставног права и америчког устава. Начини на које Коми жели да дође до тога су застрашивање, малтретирање као и хапшење критичара Вашингтона.

Коми жели неуставну моћ, којом би од провајдера телефонских и интернет услуга узимао све листинге и информације о нама. Такви захтеви не би били предмет за судове, а телекомуникационим компанијама било би забрањено да нас информишу да је FBI преузео све што се зна о нама.

Амерички сенатори су се „мудро“ ставили у одбрану Четвртог амандмана. Џон Корнин је зауставио допуну FBI на амандман о приватности у сфери електронских комуникација из 2015. То је подстакло Америчку унију за грађанске слободе и Амнести интернешенел да повуку своју подршку, због чека је закон и склоњен са дневног реда. Сенатор Џон Мекејн притрчао је упомоћ FBI. Овај сенатор – који иначе мрзи устав – предложио је амандман на кривични правосудни закон који би користио одредбе неуставног закона Patriot, чиме би FBI добио одрешене руке за потпуно уништавање ваше приватности. Мекејнов амандман није прошао, међутим, лидер већине у сенату Мич Меконел, републиканац из Кентакија, променио је свој глас да би Сенат преиспитао своју одлуку.

Сенатори FBI ће наставити са допунама закона, све док не испоруче Бироу моћ коју жели. Нажалост, већина данашњих Американаца, за разлику од претходних генерација, сувише су необразовани и неинформисани о вредностима права на приватност, које су наши оци уткали у устав. Имбецили говоре глупости попут: „Нисам урадио ништа лоше, немам чега да се бојим“. Боже, помози им.

Да је амерички народ довољно софистикован, можда би се питао зашто огроман део америчког Сената радије заступа FBI него њих, гласаче који су их довели тамо не би ли представљали народ из матичних држава, а не полицијску моћ из Вашингтона. Зашто амерички сенатори имају више слуха за жељу FBI да присвоји полицијску моћ налик Гестапоу, а не цивилне слободе наведене у уставу?

Као што закон Комитета о правима на одбрану каже, пуцњаве у Орланду, Даласу и све друге немају никакве везе са тежњама FBI да потпуно униште право на приватност америчког народа. Шта кажете? Ништа нисте знали о овоме? Запитајте се мало. Наши медији састављени су од људи који су добро плаћени да нас обману и испоруче полицијској држави. Да нас лише уставних права и тако голе испоруче полицијској држави, циљ је Њујорк тајмса, Вашингтон поста, Фокс њуза, CNN, остатка штампаних и ТВ медија, као и многих веб-сајтова.

Адолф Хитлер је жив и здрав у Америци, и брзо се успиње на власт.

Превео: Анреј Цвијановић

Извор: „Sputnik International

Преузето са: „Нови стандард“

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 18 јул 2016 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 18 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.