header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow Два коментара на "Ком богу су 'служили' папа и челник Англиканске 'цркве'"
Два коментара на "Ком богу су 'служили' папа и челник Англиканске 'цркве'" Штампај Е-пошта
недеља, 09 октобар 2016

 Марјан, 7. октобра 2016. at 21:39

Страшно колико је латински папа отишао у дно јереси и неморала. Сад још и служи са Анкликанцима (овде:) тј. са онима који благосиљају огавне педерске и лезбејске бракове и који имају и женскосвештенство“. Дно! А неки „наши“ духовни лидери, на примјер митрополит Порфирије латинском папи прије неки дан љуби руку (овде:). И сав срећан због те срамоте. Господе, докле је пао несрећни митрополит Порфирије. Каква срамота! А митрополит Амфилохије рече прије неколико мјесеци да га папа Фрањо подсјећа на патријарха Павла?!

           Шта то има слично онакав трагикомични сатански слуга и латински папа Фрањо са нашим светим патријархом Павлом? Како се само брукају ови наши лажни великани. Није ни чудо, јер су им властољубље и сујета попили мозак. Митрополит Амфилохије је почео и римокатоличке свеће да признаје за истините. Шта ће му рећи св. Петар Цетињски? Већ неколико пута митрополит Амфилохије упорно понавља – Фрањо Асишки је светац сличан светом Сави Немањићу! (овде:) Каква хула на истину! Каква срамота! Сујета и властољубље су им помутили памет и направили од њих карикатуре истинских духовника. Зато се и диве латинском папи Фрању и лажном свецу Фрањи Асиском. Зато јеретике уздижу на пиједестал светаца и великана. Кукавно властољубље и биједна сујета од људи чине нељуде.
 
Митрополит Порфирије љуби руку римском архијеретику Фрањи
 

Саша

7. октобра 2016. at 22:07  ·  Одговори

Западни папа Франциско је тотално пролупао. Понаша се као антихришћански кловн и потрчко новог светског ( читај, јудео-сатанистичко) поретка. Франциско је весник скоре пропасти римокатоличке секте. Он кад би служио и са самим сатаном, оправдао би то жељом да „сви буду једно“. Само једно у коме? У Христу или у ђаволу? Франциско је већ одавно изабрао – ђавола. Зато ће му пропаст бити страшна. И њему лично и његовој квазихришћанској, а у суштини антихришћанској, римокатоличкој секти.

"Богослужење" римског папе Фрање и архиепископа кентерберијског Џастина Велбија


Коментари преузети са сајта  "Принцип"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 09 октобар 2016 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 12 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.