header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Митрополит калавритски Амвросије: Христос је у Грчкој прогоњен! Штампај Е-пошта
субота, 28 јануар 2017
          „Православна Грчка пропада. Окупирани смо без рата,“ – изјавио је Калавритски митрополит Амвросије, преноси Agionoros позивајући се на aktines.blogspot.ru.

„Грчка се нашла у трагичном положају. Велико мноштво „избеглица“ и „имиграната“ свакодневно долази у нашу земљу...

У ствари, такозване избеглице (у суштини, окупатори који су послати у нашу земљу) почели су своју злочиначку делатност. Они нападају, пљачкају, рањавају и убијају невине грчке грађане.

Истовремено безбожна влада Грчке отворено уводи атеизам и од новца пореских обвезника у главном граду гради гигантску џамију. Без обзира на протесте грађана хришћанство је прогањано, а ислам се шири на државном нивоу.

Ситуација је трагична! Грчка је дехристианизована! Христос је прогоњен! Грчко-хришћанска култура се уништава. Фанатици-исламисти скрнаве православне храмове. Пљачкају и спаљују хришћанске цркве.

Грчка влада то равнодушно посматра, а Грчка у међувремену пропада!

Вољена браћо, опет и опет понављам: Пробудите се! Освестите се! Замислите се! Устаните са својих кауча, преузмите одговорност. За неколико година постаћемо туђинци у својој земљи. Грчко-православну цивилизацију ће учити само историчари. Грчка ће престати да постоји!

Ако се не слажете с тим, сви заједно треба да започнемо борбу за спасење наше отаџбине. За то да се на улицама чује грчки језик. Да се у школи предају православне вредности и да наша земља не нестане с карте.“

Извор: "Православие.ру"

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 28 јануар 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.