header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Упокојио се у Господу велики старац, архимандрит Кирил Павлов Штампај Е-пошта
уторак, 21 фебруар 2017

 Господе Исусе Христе молитвама Пресвете Богородице упокој душу преминулог Твог слуге старца Схиархимандрита Кирила. У вечерњим сатима 20.2.2017. се упокојио у Господу велики старац целе Русије схиархимандрит Кирил (Павлов).

Скроман, кротак, љубазан, нежан, осетљив и у љубави према свима. Слика правог духовника. Молитвеник целе Русије. На њему су се испуниле речи апостола Павла:

„Добар рат ратовах, трку заврших, веру одржах. Сад ме чека венац правде који ће ми у онај Дан дати Господ, праведни судија; али не само мени, него и свима који с љубављу очекују Долазак Његов“. (2Тим.4:7-8).

Светост оца Кирила нико не може да оспори, а самим тим и Небеску Цркву.  Небо се попуњава са још једним молитвеником Свете Русије.


Старац је током свог живота имао дар пророштва, упозоравао је да ће после његове смрти почети рат. Исто као што је рекао старац Јона Одески који се упокојио у Господу 18. децембра 2014. године. Он је рекао да ће после његове смрти након две године уследити озбиљни испити. Наравно, сви знамо да се то у стварности и десило, тј. рат у Малој Русији.

Сада, у вези са смрћу овог руског молитвеника, очигледно је да ће ово бити посебна година за Русију, а и уопште за православни народ. Тако да морамо још више да тежимо да се обратимо Господу Богу.

Теби Небеско Царство, драги наш Баћушка Кириле.

ОЧЕ КИРИЛЕ МОЛИ МИЛОСТИВОГА БОГА ЗА НАС.

 

нечастиви дрхти, устаје Русија!

Цар-патријарх долази на престо!

Пре Цара апостасија

Ојачаће и стајати.

За сајт „Борба за веру“ текст преузет и преведен са руског сајта „Трећи Рим“.

Последњи пут ажурирано ( уторак, 21 фебруар 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.