header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Пророчанства архимандрита Тавриона Штампај Е-пошта
среда, 01 март 2017
       Биће удар (напад) на Причешће. Печат буде на свему што иде за причешће. Уместо вина биће подметнут затамњен алкохол. И ако то видите не узимајте. Код тих пастира не идите. Ако пастир ћути, не говори о истини, носи електронске кодове он нема благодати.

Користећи добровољно принудне методе примораваће вас браћо да узмете нове документе, да радите са њима. Никада. Понекад се будете саглашавали, а потом, Бог зна. Само када се сагласите са овим малим кораком све ћете заувек изгубити. Благодат ће отићи. Стога, нема компромиса са влашћу која није од Бога. У лику тих људи ће радити паклена змија.

Када буду предлагали прва документа, пастири ће неприметно губити Благодат, уколико их сами узму или то другима буду благословили. Пред крај ће у потпуности нестати Благодат.

У црквама које ће бити поново изграђене, неће бити Благодати, јер ће оне бити изграђене за нову религију: обједињену, антихристову. А у старим црквама, предходно затвореним, у њима ће бити Благодат.

 

Након тога, када се звер зацари, Благодат ће употпуности отићи, у људи ће месо бити одвојено од костију, трунуће, биће страшно људождерство. Звер ће им дати храну, али они неће моћи да се насите. Човек ће одједном да прогута храну и остаће гладан. Друг на друга ће нападати и људождерствовати. И онда ће Господ доћи да суди свету, јер неће остати нико ко се може спасити.

Време – часови, дани ће се скратити. Ноћ, може остати, а дан ће се убрзати.

(О САД-у) Цео континент ће ишчезнути.

Господ жели да сачува Русију.

Црква која се буде молила за власт, она ће бити против Бога.

Доћи ће велико повишење цена и пензија, да би људи признали власт, а потом ће тако подићи цене на све робе, струју, комуналне услуге, да људи неће знати куда да иду. Затим ће повући новац из оптицаја и увест електронски новац. Биће картице. Тада ће бити силна глад.

Ви се нећете моћи лечити без медецинске полисе (осигурања). У последње ће време код људи мање болести бити од Бога, а више од нечастивог. Не идите у болницу, не узимајте лекове, молите се Богу, да вам да снаге да поднесете. Биће вам лакше.

Биће духовна глад (за речју истине), да ће помућени људи тражити духовну храну. Нечастиви ће се често маскирати у свештенике, носиће браду, људи ће ићи код њих за помоћ (савет), али они ће за стадо бити грабљиви вуци.

Биће прогони, злостављање, жигосање. А потом ће бити рат. Он ће бити кратак али снажан.

После тога, када људи буду коначно опредељени и буду чврсто стајали, не примајући ништа, Господ ће попустити последње дејство – рат. И ако се човек осени КРСНИМ ЗНАКОМ: „Господе спаси, помилуј“. Господ ће чак и тада кога год може спасити, док се не зацари звер.

Кина ће ући у Русију, али она неће ући војно дејствујући, као да иде негде у рат. Русија ће за њу бити као коридор. Када дође до Урала, тамо ће остати и боравити дуго. Мајка Божија ће се у последње време молити за Кину, и многи Кинези када виде јак руски отпор ће се зачудити: због чега они тако стоје (непобедиви). И многи ће се покајати за своју заблуду и многи ће масовно примати крштење. И многи ће чак примити мученичку смрт за Русију од својих сународника. Затим ће ликовати.

Видите, да не буде забуне, печат ће бити видљив у облику мреже и стављаће га на све производе да би тако збунили православне. Молите се Господу и старајте се да извршавате Божије заповести. Јер ако се не буду извшавале Божије заповести и чекало печаћење ви ће те улетети у то јер немате пртљаг. Ако се молите, извршавате Божије заповести, чините добра дела, кајете се, молите Бога да не допусти, Господ неће допустити.

Даваће нова документа: пасоше, бројеве, биће све електронско и у таквом облику свуда ће се ширити кодови. Он их је називао Старозаветним израелским симболима. Можеш их овако препознати: он ће имати 30 штапића, по броју 30 сребрењака, на крајевима и у средини ће имати продужетке. Кад га видите, знајте да је то он. Ставиће га на све намирнице, на документа, свуда, свуда. Испуниће се Апокалипса.

Жиг звери биће у виду броја старозаветне Соломонове касе. Биће штапићи, три продужена или скраћена у зависности како буду. Биће на свим производима.

Отац Таврион је позивао да се молимо за Русију: „Плачите при молитви, указујући на своје сроднике (родбину). А твоји сродници су цела Русија“.

Молитва за Русију, за Православље: „Спаси Господе Свету Русију, Православље. Заштити од непријатеља видљивих и невидљивих“.

Схимонахиња Сергија (била је вођена самом Мајком Божијом и имала је посебан дар молитве за умрле) говорила је да се ми увек требамо ноћу молити за земљу, за свој народ, да читамо Псалтир, постимо среду и петак, сва четири годишња поста.

Молите се непрестано, кајте се непрестано, плачите, молите се за свој народ, не само за своје сроднике (родбину), већ и за целу Цркву, за целу земљу. Јер ако се неко негде буде пламено молио, он ће осветљавати као свећа у тамној ноћи, тако ко буде јецајући плакао, или ако не може плакати очима нека плаче у души, биће му много пред Богом.

Ако неко буде повео неке у ослобођење човечанства од тих „ђавола - сатаниста“, тамо на месту где су довели Господа да Га убију, положиће Своју милост на њих, а оне који остану чека масовно истребљење на Суду Божијем.

+ + +

Снабдевајте се оним производима који немају тих кодова (три шестице) – бар кодова. Знајте, да све што је Богом поручено човек мора проћи. Ничега не може бити без подвига.

Отац Таврион је говорио: „Не бојте се, Господ неће дозволити да поднесете патње више   него што можете поднети“. Само покушајте: „Господи, помилуј, укрепи“. Када не буде било шта за јести, неки ће накупити мало земље, закрстити и појести као гриз. Биће светитељи.

Биће рат, биће силна глад, не бојте се,  јешћете земљу, биће заштита. Накупите из баште шаку земље, закрстите: „Господи благослови“, и поједите.

Ако човек не узме пасош, али једе храну са кодовима, он је већ у кавезу.

Када вас буду водили на мучење, када вам буду ране наносили, болова неће бити, потребно је стајати чврсто, умирати, али не узимати ништа.

Без обзира колико било тешко, немогуће је напустити канонску цркву Московске Патријаршије. Потребно је да се овде боримо, овде да војујемо, овде да стојимо на живот или смрт, не примати никаквих кодова. Ово ће бити веома застрашујући кодови, молите се да не доживите.

Они, који буду видели лаж, потребно им је да се уклоне у домове (катакомбне) цркве. Али не мењати своју молитву од истинске цркве.

Оставити Заграничну Руску Православну Цркву, то је раскол.

Многи од клира и архијереја ће изгубити веру у Васкрсење Христово. У последње време и архијереји неће бити истинити, а о старцима говора неће бити.

Биће убрзана, скраћена, Божанствена Литургија уместо два часа биће служена један час. Све бегање, бегање. Време; часови, дани ће се скратити. Ноћ може остати, а дан ће убрзати. Богослужења ће се обављати убрзано,  улепшано. Они истинити ће видети разлику. А они, који иду по протоколу, ништа неће приметити, све ће им бити прекрасно и добро.

Морамо наставити да се молимо за Патријарха, онда ће Господ да га упозорава.

Клир ће предавати антихристу. Ми смо у греху који нисмо заступали цара. Ако буде покајања руског народа за цареубиство, Господ ће дати Цара, и Цар ће изобличити клир, архијереје.

 

Биће пад руског клира. Они ће својим ћутањем завести паству ка антихристу. Када се приближи време извршења тринаесте главе Откровења Светога Јована Богослова клир ће зашутјети.

Доћи ће време када ће у манастирима предлагати пострижење уместо пасоша.

У малој земљи на западу у једној згради од пет спратова биће намонтиран велики моћан апарат – компјутер – звер (Отац Таврион је рекао: компјутер). У почетку тајно, а затим ће бити Божији Глас о том конструктору и шта је он направио.

Старајте се да не уђете у овај компјутер, он ће дејствовати, али последња сила његовог дејствовања ће бити када се зацари антихрист. Онда ће антихрист објавити рат онима који нису прихватили знак. Не бојте се, две смрти не бивају. Господу су потребни храбри људи.

Врло страшно и врло погубно за душу је бити уписан у светски компјутер – потомак антихриста. Тако душу ђаво записује у своју књигу смрти. Православнима, који су заробљени у компјутеру, по смрти није ни допуштено да иду на митарства, јер су без имена, без самог оног главног, што нас чини Богоподобним личностима. И они ће бити у адским мукама до Страшнога Суда, као одрицатељи од Христа и крштења. И само на Другом доласку Спаситељ ће уништити компјутер и личне бројеве. И онда ће се душе из адског заробљеништва поново појавити под својим именима. Али какав ће тада за њих бити Суд? Господи, помилуј!

Совјетски пасош (црвени са грбом) није богоугодан, тражи се од нас браћо да се не узима овај документ.

 

Без новог пасоша неће примати на посао. Какав имате пасош, старајте се да остане тај. Са новим пасошом људи ће имати све удобности,  све ће им бити добро, али та радост код њих ће трајати до зацарења антихриста, када се укључи Светски компјутер. Они који буду узели онда ће им бити јао – јао, а они који не буду биће гоњени. Горе и горе, страх и ужас, али они ће бити с Богом.

Пасоши – они нису руски, они су масонски са печатом антихриста.

Како год, црква на којој почива Благодат, Руска Православна црква, неопходно је да се бори до краја. А Господ ће бити са малим стадом војујуће Цркве.

Знајте, све што је Богом попуштено човек мора проћи. Ништа не може бити без подвига. Ако су у раним временима хришћанства били подвизи мучеништва, био је такав век, да се од хришћана тражило подвижништво. Последњи прогон ће бити краћи, али тежи и бржи. Молите се Господу, стојте чврсто, уздајте се само у Њега. Он је извор живота. Он ће бити у близини.

Ученик Христов може бити само онај који ће да се одрекне себе и узме крст свој и да пође за Христом. То је ученик Христов. Не заваравајте се. Ако се не одрекнете себе и не идете за Христом на Голготу, ви нисте хришћанин, тако да су то празне речи. Ако сте се са Христом разапели, са Христом ће те бити и прослављени, ако са Христом умрете, са Христом ће те и васкрснути. Другога пута нема.

Нови гулази неће радити, но биће страшно мучење. Господ говори: не будите лицемерни и малодушни. Будите великодушни и никоме не судите.

Не бојте се Америке,  то је као кад пас лаје на ланцу и тако иницира друге псе да лају. Али против Русије она је немоћна. Све зависи од руског народа, да ли ће Русија принети покајање, умолити Бога чак и у време када ће цео свет ликовати што је она умрла (пропала). И неће они бити тако љути на Русију како ће бити љути на хришћанство, јер су они тако васпитани да верују да је Христос чудовиште, и сви који верују у Њега су непријатељи човечанства, и потребно их је уништити. Сви људи ће поломити зубе против Православног хришћанства.

Нешто о животу архимандрита Тавриона (Батозског)

Старац Таврион је човек-легенда. Рођен је 10. августа 1898. године у месту Краснокутск, а упокојио се 13. августа 1978. године у Преображенској пустињи у близини Елгаве. Световно име и презиме му је Тихон Данилович Батозски. Био је исти као и Виталиј Кавказски, Серафим Вирицки или Сампсон Сиверс. Његов живот је био пун чудеса и уопште је само велико чудо што је остао жив јер је провео 21 годину у Стаљиновом гулагу. Господ га је задржао што је имао пламену веру, која је извршавала Божију заповест да буде пастир тамо где је најпотребније. Било је довољно слушати његове проповеди до краја и да се увиди колико је он љубио Бога иако је била распрострањена власт широм земље која је пропагирала окултизам, војујући атеизам и стаљинску репресију.

Отац Таврион није ишао у никакав компромис са безбожном власти и чврсто је био уз антисовјетизам и монархизам. Совјети су се чак плашили монархизма. Када је он био позван у Рижску пустињу у посебан одел КГБ-а на разговор он им је рекао: „Знам све, чак и о чему мислите“. Чувши овај одговор они су га ставили под посебну присмотру.

Било је познато свима да је он имао дар чудотворства и власти над демонима. Пустиња под Јеглавом била је духовни центар. Врло често су долазили свештеници, монаштво, архијереји, а нарочито његови гости су били и старци и братија из Глинске: митрополит Зиновиј (Мажуга), архимандрит Модест, схиархимандрит Андроник (Лукаш), схиархимандрит Григориј Белгородски, схиархимандрит Серафим (Тјапочкин), архимандрит Јоан (Чувизгалов), игуман Митрофан (Вознесенски).

Он је био под сталном присмотром. Тек годину дана после његове смрти име му је било у ЖМП читуљи. Видио је у будућност. Упозоравао је о скором распаду Совјетског савеза. Говорио је о економској пропасти, да ће у последње време наступити додељивање кодова, нових пасоша и да ће стављати знак антихриста. Са жаљењем је Старац говорио о паду клира, да ће бити духовно слепило.

 

Текст: „Пророчанство архимандрита Тавриона“  преведен је за "Борбу за веру" са сајта chelovecheschko.livejournal, док је део текста под називом: Нешто о животу архимандрита Тавриона (Батозског)  преведен са сајта „Трећи Рим“ и додатни подаци о датуму, месту рођења и пуном имену-презимену су преузети са википедије ру.

Последњи пут ажурирано ( среда, 01 март 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.