header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"Агенда 21" - план светских сатаниста за покоравање човечанства Штампај Е-пошта
недеља, 19 март 2017
           По извршној одредби из 1993. године, Председник Бил Клинтон створио је Председничко Веће за Одрживи Развој како би приближили УН-ову Агенду 21 јавности, преко федералне владе. Познати амерички аутор и историчар др Џон Колеман, бивши оперативац обавештајних служби у својој књизи ‘Комитет 300’ навео је које су то тачке према којима се иде до успоставе Новог светског поретка, којем је депопулација, односно решавање вишка становништва, примарни циљ.

1. Стварање Новог светског поретка с једном светском владом и новом црквом односно религијом која би требала послужити због лакше манипулације људима и њиховом слободном вољом која се развија понајвише кроз духовност.

2. Сатирање националног идентитета, обичаја, вредности а понајвише националног поноса. То је један од главних циљева којим ће се лакше промовисати глобализација.

3. Уништење вере, посебно хришћана – уз ширење Њу ејџа.

4. Трансхуманизам – чиповање и пребацивање света у виртуалу преко чега ће човечанство бити подвргнуто невиђеној манипулацији и менталном програмирању.

5. Уништење индустрије. Створиће се нова компјутерско-покретна индустрија с роботима као радницима с тим да се тешка производња сели у сиромашне земље што треба резултовати повећањем зависности и смањењем броја становника на земљи.

6. Декриминализација и легализација свих дрога уз порнографију која ће се представити човечанству као ‘уметност’. Ово ће се проширити на све друштвене нивое. Циљ ове тачке је људе навести на самоуништење по принципу: ’Ако је довољно глуп да се уништи дрогом, нека се уништи’.

7. Депопулација у великим градовима – по узору на Пол Потову политику у Камбоџи, која је као скица настала из пера Римског клуба годинама раније.

8. Сузбијање независних научних истраживања – онемогућавање било каквих неконтролисаних научних истраживања путем тоталне дискредитације помоћу плаћених научника с циљем да само и искључиво профитабилана решења остану у опцији.

9. Смањење глобалног становништва за три милијарде до 2050. – извештај ‘Глобал 2000’ говорио је о смањењу броја становништва у САД-у током истог временског раздобља за трећину, а исти план се настоји провести и шире, путем мањих ратова, глади и болести, абортуса и контрацепције.

10. Незапосленост – уништавање радничког слоја чиме се разара породица и заједништво, с циљем побуне младих која ће омогућити лакши надзор и контролу становништва.

11. Онемогућавање становништва у доношењу властитих одлука – стварање системских криза збуњује и демотивише људе до тачке масовне апатије и игноранције властитих проблема.

12. Стварање нових ‘култова личности и идола’ – наставак тренда започетог са Беатлесима којим се и данас стварају нове ‘звезде’ и затим се путем њих одгајају млади и уводе нове важне ствари за НВО пројекат.

13. Јачање религијског радикализма који је супротан љубави – све снажнији екстремни елементи у Исламу, Јудаизму и Хршћанству добиће финансијску подршку, те се на тај начин иде на распад религија какве до сада знамо и успоставу једне нове а која ће ширити само “љубав”.

14. Ширење религијских култова и улазак у политику – странке Муслиманско братство, муслимански фундаменталисти и остале странке с религијским призвуком улазе у високу политику. (Подржавају их ЦИА, МИ6, Гоогле, Фацебоок и слични обавештајни апарати, с циљем додатног радикализма.)

15. Идеја ‘религијског ослобођења’ и ‘научног атеизма’ – стварање нерелигијских власти и стални сукоби са њиховим религијским опонентима чиме се производе кризе и ратови по узору на политичке експерименте из Средње Америке и Африке.

16. Стварање глобалног економског колапса у којем ће доћи до потпуног уништење светске економије, односно ресетовања како би се лакше увела нова валута и монопол.

17. Потпуна контрола над геополитичком сценом, над свим државама света које ће свесно својом слободном вољом на то пристати.

18. Све већа промоција наднационалних институција попут УН-а, ММФ-а, Светског суда, ЕУ или бонитетних организација, Светске полиције итд. Уништавање локалних и градских институција (децентрализација која служи управо томе, једном контролном центру).

19. Поништавање суверености држава односно омаловажавање Устава, традиције и закона путем владајућих структура које ће разбити суверенитете држава изнутра.

20. Ширење панике због константних светских претњи у облику тероризма иако те “терористе” плаћају Владе попут оне у САД-у. Циље је стварање полицијске државе.

21. Потпуна контрола човечанства може се спровести само кроз индоктринацију и манипулацију људи од намањих ногу тако да је контрола образовног система један од примарних циљева Агенде 21.

Извор: "Газета" / "ЦАРСА"

 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.