header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Молба понижене српске мајке Штампај Е-пошта
субота, 25 март 2017

 Драги мој роде србски, верујем у Бога и Србство, и зато ти се обраћам са надом да ћеш, и поред свега, разумети мој вапај и услишити моју молбу. Пишем ти не само у своје име, него у име свих оних часних србских мајки, које овој светосавској земљи подарише децу

Нисам планирала своју породицу, као што то данас чине многе Србкиње уз помоћ гинеколога, због чега више деце убијају абортусима него што роде. Господу хвала, подарио ми је да будем мајка петоро деце, на понос моју и рода мога. На велику жалост и пре свега срамоту народа србског, од када сам постала мајка, држава која се огледа у евроунијатској власти, води отворени рат против мене и моје деце, моје породице.

Погубним реформама образовања, систематским доношењем анти-породичних закона, здраственом заштититом која је под контролом фармацеутских компанија и социјалном политиком која одговара само богатим и мањинама, смишљено се врши уништење породице као основне ћелије нормалне и здраве државе. После силних реформи, школе су претворене у места где се деца заглупљују, уместо традиционалним вредностима уче либералним изопаченостима, препуштању најнижим страстима и пороцима и потпуној послушности палом свету, са јасном намером да се деца извлаче из породичног окружења и да се окрећу против својих родитеља. Систематским доношењем анти-породичних закона, легализију се содомске гадости, подстичу раздори и насиље у породици, дају се превелика права и слободе деци без икаквих обавеза и, посредно, у јавности ствара представа традиционалне породице као места где жена трпи терор. Све то, на дужи рок, води ка нестанку нормалне породице. Министарством здравља управљају фармацеутске компаније преко белих мантила, који нас трују и убијају вакцинама, лековима и неодговарајућим лечењем. Води се социјална политика којом се смишљено отежава положај жена, које хоћу да буду мајке или су то већ. Тако, уместо да се подстиче рађање, младе жене се суочавају с незапосленошћу и несигурношћу радног места, уценама од стране послодаваца, немогућношћу добијање трудничког боловања због услова рада, тешким стицањем права на дечији додатак који је минималан, укидањем повраћаја ПДВ за ствари које су неопходне бебама (храна и опрема). За мајке и децу нема пара, а за то време милиони евра дају се за величање разврата, блуда и смрти преко професионалних хомосексуалаца и разних антисрбских невладиних организација, као и на збрињавања лажних миграната муслимана, рома и шиптара.

Овакво лицемерство се до сада није видело. Док ми, мајке, уз Божију помоћ стварамо живот, за то време евроунијатска власт велича смрт. Нешто што нисмо сањали ни у најцрњим кошмарима, постала је наша стварност: шачица сатаниста уз помоћ државе јавно пропагира противприродни блуд. Међутим, није се на томе завршило, сада уместо права да своје сексуалне гадости спроводе јавно, траже да то буде норма понашања и за нашу децу. Хоће нашу децу да претворе у те моралне наказе. Због тога се у србске школе уводи сексуално образовање, који има за циљ да нашу децу научи свим могућим сексуалним девијацијама, да се препусте разврату и противприродном блуду и да се стави тачка на нормалну породицу.

Оно што чини евроунијатска власт, представља врхунац понижавања нашег народа, посебно србских мајки. Отворено прете да ће ми одузимати децу: што их учим да треба да живе по Божијим заповестима и Јеванђељу у складу са нашом Светосавском традицијом, што их учим да воле своју земљу и да се за њу боре, а да они који распарчавају нашу земљу и који се одричу КиМ су издајници, што их учим да постоји само Богом благословен брак између мушкарца и жене и да је породица домаћа Црква, што их учим да је хомосексуализам гадост и грех због којих је Господ спалио градове Содом и Гомор, што их учим да је НАТО фашистичка организација, а ЕУ сатанска творевина и место наше пропасти, што смо избацили телевизор из куће као оружје евроунијата којим мењају свест нашој деци, што не дам фармако-мафији да их убија преко вакцина и лекова. Западнопоклоничка власт прети да ће ми децу, коју са огромном љубављу гајим и васпитавам да буду нормални и здрави људи верни Богу и роду, одузимати и дати на усвајање содомистима, да их сексуално злостављају и од њих праве сатанисте.

Таква безосећајност, подмуклост и презир, са којим извршавају своје злочине према народу Србском, евроунијате сврстава у ранг највећих зликоваца које је забележила наша историја. У поређењу са њима, комунистички режим који је нашем народу толико зла учинио, изгледа као просрпски. Што су њихови очеви комунистички зликовци започели, евроунијати успешно завршавају, потпуно уништење народа Србског. Плански се од стране евроунијата убија наш народ, све раде како би нас било мање и бројем и сојем, а при том од светосавске земље која нема цену и која је створена животима њених најбољих синова и кћери, претварају у легло хомосексуализма, разврата, блуда и свих других гадости, место где ће наћи сви уточиште осим народа Србског. У тој њиховј злочиначкој намери, непремостива препрека је србска мајка која одлучно, храбро и пркосно брани своју децу и породицу, због чега је вређају и понижавају.

Живот или смрт!

Народе мој србски, кога је обузела погубна западна мода, који си изгубио храброст и који си, уместо да се бориш против зла пао у очајање, молим те свим својим срцем и душом са сузама које натапају нашу мученичку земљу, ако у теби има и кап светосавске крви, немој гласати за оне који кажу да ЕУ нема алтернативу, који нам стварају будућност без наде, који су се одрекли вере, порекла и традиције. За то ти није потребна храброст, јер нико неће знати кога си окружио на гласачком листићу, али ће ти касније бити мирна савест, јер ниси подржао оне које понижавају србске мајке, отимају нам и убијају децу. Како Његош каже:“Ничија није горијела до вијека“, па неће ни ових који сада помажу хомосексуалце, лажне прогнанике муслимане, шиптаре и цигане на штету народа Србског. Слобода нам је од Бога дата, који све види и све зна, који је Почетак и Свршетак, пред кога ћемо сви стати да дамо одговор!

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Бог!

Дана 11/24.3.2017. лета Господњег

Грешна слушкиња Божија

мајка петоро деце

Слађана Ж.

Извор: „ЦАРСА“

 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 ДУХОВНЕ ПОУКЕ:

Молитва

Не налази времена за молитву само онај који неће да се моли. (Св. Инокентије Московски)

Молитва као златни кључ, отвара нам сва богатства милосрђа и дарова Божијих. (Димитрије еп. Херсонски)

Требало би да се трудимо да у молитви будемо чврсти и да не дамо случајностима да нас поколебају, али исто тако, у молитви треба да будемо тихи и смирени и да не допуштамо уобразиљи да се размахне. (Св. Филарет Московски)

НЕКА БУДЕ ВОЉА ТВОЈА ГОСПОДЕ, И КАКО ЗНАШ И УМЕШ - СПАСИ МЕ! (Св. Теофан Затворник)

Молитва и непажња

Молитва која се чини са непажњом и леношћу јесте брбљивост и бесмислица. (Преп. Антоније Велики)

Блажен је ум који за време молитве чува беспрекорну суздржаност или усресређеност. (Св. Нил Синајски)

Препирке са непријатељем

Никада не треба улазити у препирке, а посебно онда када непријатељ може да надговори онога који је у праву и када се непријатељ не плаши да ће бити прекинут, него се нада да, у случају нужде, ако већ не може да докаже да је у праву, свога супарника може победити грубошћу и подсмехом. (Св. Филарет Московски)

Два пута и два царства

Два се царства задобити не могу. Два супротна царства. Или Небо или земља. Или тело или душа. Два се господара не могу служити. Или Христос или Христов супостат (противник). Не може се путовати на два супротна пута. Или низ воду или уз воду. Или тесним путем у Небеско Царство или широким у пропаст. (Св. Николај Жички)

Гледање у будућност

Када би било корисно знати будућност, онда то Бог не би сакрио од нас. (Св. Јован Хризостом)

Скривене страсти

Многе страсти су скривене у нашим душама, и показују се онда, када се појаве предмети који их изазивају. (Св. Максим Исповедник)

Брига и рад

Многобрижност је болест палог човека који покушава да искључиво сам одреди и оформи своју судбину па зато непрестано планира и жури, лево-десно, да то оствари... Избегавај БРИГУ. Ради свој посао ревносно, посвети Богу цео свој труд и предај се Његовом руководству. Неумерен РАД замагљује ум, хлади срце, а то удаљује од Бога, извора сваког добра. (Св. Теофан Затворник)

Осуђивање

Макар ти и својим очима видео грешећега, и тада не осуђују јер се често и очи обмањују. (Св. Јован Лествичник)

Нема мањег греха од осуде, али нема ни опаснијег. (Св. Теофан Затворник)

Туђи греси

Не гледај на туђе грехе, него посматрај своје зло. (Св. Димитрије Ростовски)

Реч

Људска реч може бити оштра као мач и тада она рањава и убија, а може бити блага као јелеј и тада је она попут мелема који лечи. (Св. Филарет Московски)

Истински пост

Корист од поста не ограничавај само на уздржавање од јела, зато што је истински пост удаљавање од злих дела. (Св. Василије Велики)
© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.