header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Глобалистичко-православна прослава Штампај Е-пошта
среда, 29 март 2017

 У римској базилици Дванаесторице Апостола, 24. марта одржано је свечано „богослужење“, посвећено 60. годишњици потписивања Римских уговора, који су ударили темеље настанку Европске уније.

Организатор молитве била је организација „Заједно за Европу“, која окупља сав модернистички колаж Европе. У руководство организације ушао је православни свештеник Руског Егзархата о. Христифор Д' Алоизио.

У току вечери, у част глобалистичке прославе, скупа су се молили представници Православних Цркава, римокатолички бискупи и протестантски пастори из разних земаља Европе. Ову екуменистичку службу предводио је председник папског Савета за унапређење хришћанског јединства кардинал Курт Кох.

 

 

Испред Руске Православне Цркве скупу је присуствовао кључар храма Свете Великомученице Екатерине у Риму, јеромонах Амвросије Мацегора, који је организаторима и учесницима пренео поздравне речи епископа богородског Антонија.

 

 


 

По материјалу са: „Антимодернизм.ру“

Превод и приређивање: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( среда, 29 март 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.