header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Корона фашизам у Немачкој – у храмове ће бити пуштани само вакцинисани и тестирани
Корона фашизам у Немачкој – у храмове ће бити пуштани само вакцинисани и тестирани Штампај Е-пошта
недеља, 15 август 2021

 Нова карантинска ограничења у Немачкој погодила су вернике - сада можете посетити цркву само на основу доказа о вакцинацији или теста на COVID-19 са негативним резултатом.

Од 23. августа у Немачкој ће храм моћи да посећују само они који имају потврду о вакцинацији или свеж тест на COVID-19 са негативним резултатом, наводи Polonia Christiana.

Канцеларка Ангела Меркел најавила је да ће влада наставити да промовише вакцинацију. Истовремено је потврдила увођење додатних ограничења, која ће се овога пута односити на невакцинисане особе.

Нова ограничења за сва невакцинисана лица тичу се посећивања хотела, ресторана и концерата. Такође ће морати да се покаже негативан резултат теста на коронавирус или потврда о вакцинацији при ступању у болницу и посете старачким домовима.

Немачке власти истичу да су нове препоруке потребне због следећег таласа коронавируса. Канцеларка Ангела Меркел такође је најавила увођење механизма који би појединим савезним државама омогућио да одлуче да задрже или уклоне горе поменута ограничења. Услов за њихово уклањање је учесталост заражавања мања од 35 људи на 100.000 становника.

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

 

Извор: "Борба за веру" / "СПЖ"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 15 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 98 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.