header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow У Тбилисију одржана масовна акција против ЛГБТ недеље
У Тбилисију одржана масовна акција против ЛГБТ недеље Штампај Е-пошта
понедељак, 04 јул 2022

Тбилиси. 3 јула. ИНТЕРФАКС - Више од хиљаду активиста и чланова радикалне грузијске јавне организације "Алт-Инфо" одржало је митинг у близини главне канцеларије владајуће партије "Грузијски сан" прошле суботе у Тбилисију, протестујући против одржавања недеље ЛГБТ заједнице са дозволом власти.

Учесници су запалили заставу дугиних боја, рекавши новинарима да Запад тражи признање ЛГБТ заједнице од Грузије и да се „власти послушно придржавају овог захтева“. Приведено је 17 демонстраната јер су одбили да „се повинују законским захтевевима полиције“.

Дан раније, полицајци су привели 26 чланова Алт-Инфо у парку Мтацминда док су покушавали да упадну у зграду у којој је одржан ЛГБТ догађај.

Организација „Алт-инфо“ основана је пре више од годину дана. Она промовише антизападне ставове и захтева од власти да прогласе неутралност Грузије. „Алт-инфо“ се противи како актуелним грузијским властима, тако и читавој грузијској опозицији која тврди да се ова организација финансира из Русије.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 04 јул 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 99 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.