header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Само су они фалили: Врховни Шаман Русије захвалио је колеги на церемонији за учеснике „СВО“
Само су они фалили: Врховни Шаман Русије захвалио је колеги на церемонији за учеснике „СВО“ Штампај Е-пошта
четвртак, 13 октобар 2022

 Руски шамани су 9. октобра одржали општи обред подршке војсци. Врховни шаман Русије Кара-оол Допчун-оол захвалио је руским шаманима на општем обреду који су обавили у знак подршке руској војсци. Речи његове захвалности колегама објављене су на званичној страници врховне шаманске канцеларије на руској друштвеној мрежи ВКонтакте.

„Шамани наше велике рођене Русије, сви сте велики. Обављани су веома неопходни ритуали. Свим шаманима Русије желим срећу и успех у даљем јачању наше отаџбине и очувању среће и благостања наших ратника, како би били нерањиви на метке и опасност“, наводи се у поруци.

Ритуални обреди (верује се да током њега шаман комуницира са духовима) одржани су 9. октобра у 9 сати ујутру по московском времену „у одбрану земље, народа и отаџбине, да би подигли и ојачали дух војника и остварити победу над свим непријатељима Русије“.

Раније је „СПЖ“бурјатске ламе одржале церемонију подршке мобилисаној руској војсци.

 


 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 13 октобар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 104 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.