header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Карлсон: САД се спремају да 2024. године започну велики рат са Русијом
Карлсон: САД се спремају да 2024. године започну велики рат са Русијом Штампај Е-пошта
петак, 01 септембар 2023

 Власти Сједињених Држава се спремају да 2024. године започну велики рат са Русијом, изјавио је познати амерички новинар Такер Карлсон.

У интервјуу који је дао радио-водитељу Адаму Каролу, нагласио је да ће Бајденова администрација на тај начин покушати да задржи власт у САД:

„Они ће се борити са Русијом. Следеће године долази врући рат између САД и Русије“.

Навео је да војни инцидент са Пољском може послужити као изговор за почетак сукоба, а да лично сумња у успех америчке војске у том рату.

„Бела кућа се нада да ће тим ратом омогућити актуелној администрацији да концентрише ратна овлашћења у својим рукама и тако победи на изборима 2024-те“.

Карлсон сматра да у контексту „криминализације унутрашње политике“ у Сједињеним Државама амерички демократски естаблишмент почиње да гледа на рат као на једини начин да остане на власти.

Према његовим речима, политички прогон бившег шефа државе Доналда Трампа показује да Бела кућа неће моћи да се заустави јер се плаши одговорности у случају пораза.

 

Извор: "Факти"

 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 81 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.