header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Људмила Попова: Ротшилди су још 2019. године најавили светску глад
Људмила Попова: Ротшилди су још 2019. године најавили светску глад Штампај Е-пошта
среда, 04 октобар 2023

 Пре извесног времена, утицајна америчка публикација The Economist представила је своје најновије издање под називом „Приближава се прехрамбена катастрофа“. На насловној страни часописа су класови са лобањама уместо зрна.

Немогуће је успешно решити насталу прехрамбену кризу у свету без производа из Русије и Белорусије, као и житарица из Украјине, каже генерални секретар УН Антонио Гутерес. Ова роба, према речима челника светске организације, треба да има „пун и неограничен приступ светским тржиштима“.

„Дозволите ми да будем врло јасан: нема ефикасног решавања прехрамбене кризе без реинтеграције украјинске производње на светско тржиште, као ни без производа и ђубрива из Русије и Белорусије“, рекао је Гутереш током говора на Америчка министарска конференција о безбедности хране.


 Наш свет је очигледно ушао у глобалну кризу. Прво, нормалан живот је нарушила пандемија, што је довело до колапса привреде, увођења тоталне контроле и дигитализације људи путем QR-кодова. „Тагове“ су добили људи који су прошли нову процедуру. Ово је омогућило људима не само да уживају у благодетима друштва, већ и да добију приступ послу и јавном превозу, који су основа живота!

Тада је почела специјална операција и уследиле су економске санкције. Цене хране и горива порасле су не само у Русији, већ и широм света. На пример, цене хране у Ирану су порасле за 300%. Сетва и жетва били су угрожени и у Русији и у Украјини, иако су то светски лидери у снабдевању житарицама, кукурузом и сунцокретовим уљем.

Скоро милијарду људи у Африци суочава се са глађу јер су Украјина и Русија тамо снабдевале житом и кукурузом. Украјина извози пшеницу у Европу, упркос ризику од несташице житарица и тешкој ситуацији у земљи. Да ли ово звучи као почетак глади коју је створио човек? Све иде по плану“? Односно, после војног сукоба ћемо се суочити са масовном глађу?

Вреди напоменути да су управо тим низом светски догађаји предвиђени на насловној страни истог поменутог часописа The Economist. Још 2019. године, слика под називом „Свет у 2019.“ приказивала је четири коњаника апокалипсе: Помор, Рат, Глад, Смрт. Насловница овог часописа није случајност, живот широм света систематски се урушава...

 

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Извор: https://newizv.ru/news/2022-05-30/ne-

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 05 октобар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 88 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.