header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"Москва Трећи Рим": Проповедник Антихриста - Ткачов је отворио "капије" за блуд Штампај Е-пошта
уторак, 23 април 2024

 Драга браћо и сестре у Христу! У нашим лукавим временима треба да будемо веома опрезни и пажљиви да се не затрујемо сурогатом Православља, па и лажног православља, које често сипа са усана патријаршијских проповедника, којима отпадник лажни Кирил преко медија даје за право да подучавају милионе грађана.

И често, упркос општој исправности говора ових лажних проповедника, они бацају у мелем муву душегубног катрана.

Већ смо више пута објављивали материјале о проповцеднику хабадског „Царграда“ (мисли се на телевизију и портал „Царград“, чији је власник руски милијардер Константин Малофејев – нап. „Борба за веру“) - „свештенику“ Андреју Ткачеву, који буквално уништава људе да би угодио ђаволу. У својој мајској проповеди он је дао ново схватање блуда и тиме гурнуо огроман број људи у овај страшни, душепогубни грех. Нађите у учењу Цркве или бар у једном светом учењу барем приближно схватање блуда, како наводи Ткачов. Таквих нема.

Блуд је блуд и не може бити изговора и објашњења, да ако не спаваш са неким непознатим и не сваки дан са различитим људима, него само живиш са неком тетком и можда се и онда једном ожениш, онда ово није блуд . Таква проповед и таква упутства и тумачења гурају људе у блуд и гажење заповести Божијих.

На крају крајева, човек ће, према учењу Ткачева, одлучити да, пошто живи са неком „тетком“ бар неко време, и не хода сваки дан лево-десно, онда није блудник. И он ће помислити да је у реду ако живи са овом женом пар месеци или шест месеци, а онда себи нађе још једног условног кандидата за жену. Главна ствар је да не блудничи сваки дан са различитим женама...

Ово је сатанско учење и сатанска проповед, која гура људе у смртни грех и паклено уништење. Уосталом, после такве Ткачевљеве проповеди, човек се неће ни покајати и исповедати за блудничку заједницу. Господе, помилуј и забрани овом лажном пастиру да погубљује овце Твоје! 

Превод: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 23 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.