header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Хеврон је најконтролисанији град на планети и војни тест град за будуће паметне градове Штампај Е-пошта
субота, 11 мај 2024

 Палестински паметни град је најконтролисанији град на планети и војни тест град за будуће паметне градове широм света

Mint Press News објавио је документарац који траје мање од 10 минута који показује како је палестински град Хеврон на Западној обали сада најнапреднији „паметни град“ на свету, где су „Палестинци најконтролисанији људи на планети“.

Документарац је сниман у палестинској области Хеврон. Да бисте ушли, морате скенирати своје лице и проћи кроз капију где се беспилотни митраљези са вештачком интелигенцијом усмерени на прометне делове града.

Хеврон је тест град за израелски систем надзора „Вучји чопор“.

Новинарка палестинско-америчког порекла каже да многе градске камере могу да виде кроз зидове, чинећи ниједан део овог паметног града приватним, чак ни домове људи.

Палестински део Хеврона је очигледно најнапреднији паметни град на свету и представља план за будуће 15-минутне паметне градове који се већ планирају широм САД.

Попут палестинског Хеврона, ови „градови“ ће бити буквални затвори на отвореном, где се све што људи раде у овим градовима надгледа и из њих се може ући или изаћи само скенирањем лица.

Ово би могло да почне као кампови ФЕМА у САД, влади ће бити потребна места за смештај миграната и „дисидената“, оних који одбијају владине наредбе као што су обавезни лекови и вакцине, или оних који су ухапшени због предстојећих нових закона о антисемитизму који су у развоју и одбијају да се потчине ционистима.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/peach_blossombazi/33025

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 11 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 87 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.