header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Миодраг Лукић: Манипулација истином у вријеме лажних пророка Штампај Е-пошта
петак, 13 октобар 2017

 ''Чувајте се лажних пророка, који вам долазе у овчјем руху,

а изнутра су грабљиви вуци.''

Јеванђеље по Матеју 7

 

            Ако сте вјерник или чак атеиста лако ћете разумјети ово о чему говорим, али ако сте пак Новодобац боље да се не упуштате у читање јер све ово што пишем је усмјерено против Ваших назора. Новодобци и онда када говоре против Новосг Свјетског Поредка су његов саставни дио, па били они свјесни тога или не и уопште не воле истину и чињенице, него лажи и небулозе о долазећем царству мира које ће донијети, створити и водити виши духови.

Одавно сам намјеравао да напишем један текст о јавним личностима којима је дозвољено да критикују најмоћније њуде и организације на свијету, али стално то одлажем јер ми се чини да су и остали, као и ја, одавно спознали да је све то смишљено за задовољи незадовољне знатижељнике којих је сваким даном све више.

Не тако давно појавио се ни одкуда један историчар и „истраживач мира“, тако сам себе назива, по имену Даниел Дансер и залудио велики број Срба у Швајцарској. Не, нису само Срби залуђени овим, несумњиво шармантним младићем, залуђени су и Швајцарци, Нијемци и Аустријанци, али ми је до Срба највише стало па зато и пишем овај текст.

Замишљам Гансера као дјечића који швајцарским џепним ножиће напада на чудовиште са сто руку, које у свакој руци држи по један мач, а на сваком мачу пише назив силе коју тај мач представља. На једном мачу спуштеном према земљи пише крупним словима „НАТО“ и наш симаптични „јунак“ јуриша и звецка по огромнуом мачу без могућности да га оштети и без намјере да случајно не повриједи руку која мач држи. Поред мача који представља НАТО ту су мачеви као што је „ЛУСИЦ ТРУСТ“, „НУ ЕЈЏ“, „УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ“ итд., али наш дјечак-јунак ни у сну не би сјецнуо неки од ових мачева нити руке које их држе, он је свој „моћни“ џепни ножић усмјерио само на један мач.

Ми од Гансера и немамо много шта да научимо већ само желимо да нам потврди оно што већ знамо, то јест да је НАТО злочиначка организација која крши међународне законе и напали су нас без одобрења Савјета безбједности Уједињених нација. Човјек је то све лијепо написао и документовао и наравно ми смо се одушевили. Наши у Швајцарској су се чак потрудили и Гансеру организовали наступ који кошта око 1000 евра, а колико добија од директне продаје књига на наступима стварно не знам.

Зашто ја овде прозивам човјека када је написао истину? Да ја нисам постао злоћа као она фрустрирана жена (Јелена Милић) из Београда која ради за НАТО и гомила фрустрираних вјештица и вјештаца који раде за Сороша у Србији?

Нисам, нисам злоћа да нападам човјека на правди Бога нити ми пада на памет да кажем о НАТО-у и једну лијепу ријеч, али ипак пишем о Гансеру као о лажном пророку!

Зашто то чиним?

Да сам рођен као Швајцарац можда бих и ја тек ове године отворио једно око и повјеровао да је Гансер човјек који доноси свјетлост у мрак који нас окружује. Србин сам па ме је нужда натјерала да отворим очи далеке 1991 године када сам схватио да медији у „неутралној“ Швајцарској безрезервено подржавају наше непријатеље преписујући лажи од Американаца и Нијемаца или измишљајући сопствене док су истовремено продавали оклопна возила Хрватској. Пошто сам тада прогледао све оно што је Гансер написао за мене није ново, па умјесто да му се дивим одлучио сам да видим ко стоји иза овог „храброг“ човјека који се усуђује да баци рукавицу у лице Голијату какав је НАТО. Када сам брижљиво проучио подину схватио сам да Гансер ником не отвара очи него нам скреће пажњу у страну далеко од истине која би за обичне смртнике била болнија од истине о НАТО пакту. Он нас истином о НАТО пакту усмјерава према оном једном мачу који премда је моћан није одлучујући, а очигледно је да чудовиште које мач држи у руци одобрава Гансеру и Гансерима да пишу књиге које свакако не служе за помоцију те војне алијансе.

Не звучи логично да господар НАТО пакта, дозвољава људима попут Гансера да пљују по његовом чеду? Наравно да не звучи, али за оне којима је познато да у будућности једина војска на свијету треба да буде војска Уједињених Нација или нечег сличног што ће из ове организације изнићи, јасно је да су Гансерови напади на Нато дио припрема за гашење ове алијансе односно пресвлачење исте у униформе војске Ујдињених нација.

Против кога ће ратовати војска Уједињени нација?

Против непослушних народа који не прихвате Нови свјетски поредак. Поредак са једном владом, једом валутом, једним језиком итд. Али да не би све било тако провидно „господар“ (онај са сто руку) нас деценијама припрема на долазак ванземљаца. Дакле војска Уједињених Нација (настаће прије свега пресвлачењем НАТО пакта) ће имати озбиљан задатак да нас заштити од ванземљаца који се никад неће појавити, али као да ће бити тешко приказати нам мало летећих тањира на небу и један мањи или већ рат са њима.

Наравно ништа неће моћи да се догоди преко ноћи, али ни припреме за стварање Новог Вавилона не трају ноћ или двије него се врше вијековима...

Наставак ћу послати онима који покажу интересовање...

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 13 октобар 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 56 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.