header image
НАСЛОВНА СТРАНА
У сусрет Светом Симеону Мироточивом - или кад ће бити исправљена неправда? Штампај Е-пошта
субота, 23 фебруар 2019

 Помаже Бог!

Пре него пређем на тему писма, морам да Вам упутим пар критика:

1. Два пута дајете јеретику, незнабошцу простор да булазни о породици и породичним вредностима (овде:). Пошто је породица мала Црква, како неко ван Цркве може да прича о (малој) Цркви? Како слепац може да буде ликовни, а глув човек музички критичар? Тако и јеретик протестант, не може да прича о породици, јер је ван Цркве. Коме Црква није мајка, није му ни Бог отац.

         Највећи проблеми Срба и уопште православног рода су се десили тада, кад се омасовио блуд, кад је већина православног народа почела да се тјелесно сједињује са супротним полом, пре црквеног вјенчања. Од тада сами Срби имају по 200.000 абортуса годишње, а браћа Руси чак неколико милиона. И отуда и пратећи проблеми. Тако да је сувишно и непотребно било давати простор јеретику да коментарише породицу - малу Цркву, тим више што његови јеретици вјенчавају педере, па су и сами "бискупи" у педерским браковима.

2. Архијеретику турском сте дали огроман простор да булазни (овде:), и многословљем збуњује и саблажњује народ који на Вашем сајту тражи утјеху, саблажњен отпадијом надлежних епископа, па и самог патријарха СПЦ. Тачно је да постоји само један Бог, али булажњење Ватроломеја да се сав народ под небеским шаром моли једном Богу, је екуменистичка лаж и обмана, и сами темељ екуменизма-религије антихристове.

Да се подсјетимо, да је једини Бог, онај који се исповједа у Цариградско Никејском Символу Вјере. Тачност тога потврђује и сама Света мученица Ефимија која је и земно упокојена, згазила јеретички символ вјере. Сви који нису Православни, незнабожци су, па и сами латини, ради сатанске филиокве, не исповједају и не моле се Исусу Христу, него ђаволу.

Свети Марко Ефески је објаснио у вези јеретичке и богомрске филиокве. Ако Дух исходи од Оца, и од Сина, онда су то 2 духа, од оца, и од сина, и онда то нису Света Тројица, него нека четворица, и то није истинити Бог, Света Тројица, која су се јавила Светом Праоцу Авраму и Светом Александру Свирском, него отац лажи - сатана.

Значи, сви  осим Православних, иако желе да се моле Богу, чим не исповједају оног Бога из Цариградско Никејског Символа Вјере, моле се ђаволу. А Ви дајете простор јеретику турскоме, да саблажњава народ булазнећи да се сви моле једном Богу.

А сад да пређем на тему мога писма:

СПЦ прави огромну неправду према Светом Симеону Мироточивом. Празник Светог Симеона Мироточивог, није црвено слово? Зашто и докле ће се правити неправда над оцем наше нације? Наши епископи још за свога земног живота сами себе стављају на фреске храмова, штампају златнике са својим монограмима, наручују посебне регистарске таблице са својим иницијалима на аутомобиле, а оца нашу наше нације не дају црвено слово? Зар је мало што је родио Светог Саву, без кога би били нико и ништа? Зар је мало то, што је у Светој Гори Атонској први Светитељ чије су мошти промироточиле? Зар је мало то, што и дан данас, осам векова од Његовог упокојења,  рађа винова лоза са мјеста где су Његове Свете Мошти лежале у Хиландару, и благодарећи којој су рођени милиони деце, у родитеља којима ни најсавременија медицина није могла помоћи? Зато браћо дајмо све од себе да Равноапостолни Свети Симеон Мироточиви, отац Србске државе и отац Светог Саве заслужно добије црвено слово у календару.

 

Александар Радовановић

Последњи пут ажурирано ( недеља, 24 фебруар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.