header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"Образ": Хитно заштитити новорођенче од незаконитих поступака Ане Брнабић! Штампај Е-пошта
субота, 23 фебруар 2019

 Покрет Образ позива надлежне државне органе да стану у заштиту правног поретка Републике Србије и права детета због противправног поступања Ане Брнабић и Милице Ђурђић према новорођенчету И., над којим Брнабићева и Ђурђићева врше неприродну и незакониту симулацију „родитељства“ и „породице“. Позивамо надлежне службе да дете хитно изместе из незаконитог и нездравог окружења у коме се тренутно налази, а да против Брнабићеве и Ђурђићеве без одлагања предузму одговарајуће правне мере.

          Устав и закон Србије не познају и не признају никакве „две маме“ или „две тате“, нити пак „женског тату“ или „мушку маму“. Устав и закон наше државе, исто као и Закон Божији и људска природа, као родитеље познају и признају само оца и мајку, уз могућност да дете (у случају какве нужде) задобије законите старатеље који, опет, морају бити у природном и Богом благословеном поретку мушкарца и жене.

Управо зато, изјава Александра Вучића да Ани Брнабић „честита рођење сина“ је запрепашћујућа и опасна, противприродна и богохулна, а уз све то и противзаконита — као што је противзаконит начин на који су Брнабићева и њена содомска наложница присвојиле право да се поигравају животом једног невиног и дубоко унесрећеног малог људског бића.

Поступци Вучића и Брнабићеве заслужују најоштрију осуду сваког здравомислећег и часног грађанина Србије. То што они, као носиоци извршне власти, отворено крше Устав и законе и руше темеље нашег друштва, није само пркошење Богу, скрнављење породице, разарање нације. То је безочно ругање милионима Срба који су се кроз векове рађали, одрастали и стварали своје породице у нашој Отаџбини.

Стога позивамо све родољубиве Србе, а посебно стручну јавност, политичке и интелектуалне делатнике, да без оклевања стану у одбрану права малолетног детета И. — као и сваког другог детета у Србији — на здраво породично окружење и да дигну глас против безакоња које прети да потпуно извитопери и затре наше друштво.

У супротном, ово смишљено изругивање свим српским очевима, мајкама и деци биће само најава ужаса који се спрема нашим потомцима у Вучићевој режији „Будућности Србије“: у раскомаданој и поробљеној земљи без Косова и Метохије и вековних Српских Завичаја, са унакаженим Београдом као „градом греха“, где је нашој деци намењена улога белог робља за задовољење болесних порива и срамних страсти НАТО окупатора.

Последњи пут ажурирано ( субота, 23 фебруар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.