header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Протојереј – ставрофор др Стојиљко Кајевић: Подржавам став и мишљење др Владимира Димитријевића Штампај Е-пошта
петак, 17 мај 2019

Пратим моралну декаденцију, посебно у западном свету. И чудим се како је могуће да минимална мањина становништва, у овом случају хомосексуалаца, може да оптужи сваког ко их критикује добронамерно и на основу слободе говора, а њима нико ништа не може да каже.

           Никад нисам веровао да питање тзв. „параде поноса“, која је у ствари парада мале групе људи, може да добије признање од власти, а да о њима, који „парадирају“, нико не може рећи ништа негативно. Да ли је то могуће у земљи као што је Србија, где 95% људи желе нормалне, здраве бракове и децу, а да оних пар процената, чији избор не само што није у духу вере у Бога и стварања света, Адама и Еве, већ је и са природне тачке гледишта негативан за људску расу, да они оптужују људе који бране начин живота традиционалне породице?

Нисам правник, а судије су правници, али верујем да у Србији има итекако праих бранилаца правде и слободе говора, који знају шта је за један народ боље и здравије, а шта не. Надам се да ће оптужбе против Владимира Димитријевића бити одбијене од сваког нормалног правника и поштеног судије. И верујем да ће доћи време када ће наш народ много озбиљније да устане и каже: „Доста је више болесних новотарија и рушења традиционалног породичног начина живота! Доста је са покушајима да се оживи мртгва култура Содоме и Гоморе!“

Подржавам став и мишљење које Владимир Димитријевић износи у својим дописима, књигама и говорима по свим моралним питањима, и чврсто верујем да су његове речи, писане или изговорене, од велике вредности за наш српски народ, као и за све људе који знају шта је вредно, а шта није. И молим се Богу да одлука било ког мудрог судије буде на страни истине и правде. 

 

Извор: "Православна породица"

Последњи пут ажурирано ( петак, 17 мај 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 12 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.