header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Срби православни! Не дозволите да вас покатоличе! Штампај Е-пошта
среда, 06 мај 2020

 Драга браћо и сестре,

Eпископи – новотарци и трговци Христом решили су, управо како смо вас ми упозоравали (овде: и овде:), да причу о корона вирусу искористе како би нас још дубље гурнули у понор својих лажи и безакоња и приближили свом духовном оцу, а сину сатанином, папи.

Зато су сада почели да укидају заједничку причасну кашичицу, и да људима дају само оно што подсећа на папско лажно причешће, хостију.

"Причешће" римокатолика
 

 Видео: новотарско "причешће" код  јеретика хостијаша у Смедереву

https://www.facebook.com/

Све то ови издајници раде под наводним изговором борбе против вируса. Тиме јасно стављају до знања да не верују да је у Путиру Тело и Крв Господа нашега Исуса Христа.

Они носе мантије само да би уживали у незарађеном, у вашој муци и прилогу, који им дајете да би они, попут срамних Гргура и оца му Игнатија (Игњација), живели ужирено и у свим уживањима овога света.

Драга браћо и сестре, не идите тамо где се причешћује као папском хостијом, и где се вам дају оно што тврде да је тело Христово у руке.

То није Причешће!

То је лажно причешће!

У томе нема спасења!

Мирјани не смеју да се тако причешћују.

Не учествујте у бесплодним делима таме, него их још и разобличавајте" (Еф. 5,11).

Тражите свештенике који служе по типику, православно, без новотарија, и бежите од срамних паписта какви су Игнације, Гргур и његово ишчадије у Херцеговини, Димитрије.

И не дајте ни њима, ни њиховим слугерањама у мантијама, ни динара, ни долара, ни евра! Ко живи у дијаспори, нека иде у храмове руске или друге, где се нормално служи!

Доле бискупи маскирани у епископе!

Доле издајници – хостијаши!

Живела Црква Божија!

Живело Православље!

Последњи пут ажурирано ( петак, 08 мај 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.