header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Иницијативни одбор друштва за хуману имунизацију: Ми нисмо стока, ми смо људи! Штампај Е-пошта
среда, 15 јул 2020

2020-07-15; 22:45:06

ЗА ХУМАНУ ИМУНИЗАЦИЈУ, ПРОТИВ НАСИЛНОГ ШПРИЦАЊА!   

Држава Србија је, у октобру 2019, под надзором ЕУ, укинула обавезно вакцинисање вепрова, крмача и прасића против свињске куге.

          Свиње су ослобођене вакцине, али људи нису.

Усред ванредног стања због корона вируса, Влада Србије донела је, почетком маја 2020, још један правилник о присилном шприцању становништва, под изговором „здравственог вакцинисања“. На удару ће бити труднице, деца, хронични болесници и старци, као и здравствени радници.

Усред пандемије корона вируса, која хара Србијом, њен председник је најавио насилно вакцинисање два милиона људи не против короне, него против грипа, у јесен 2020!

Ко не прими, биће кажњен и гоњен.

Прете чак да ће и децу да нам одузимају.

Људи по Србији почели су да се буне и да демонстрирају против насиља власти над нашом слободом.

Не, нису у питању „мрачни антивакцинаши“, него слободни, озбиљни и образовани људи који штите своју децу и себе од страних отрова маскираних у вакцине.

 Ствар је у томе што највећи број становника Србије није против вакцине као такве, него је против ОПАСНИХ, НЕБЕЗБЕДНИХ ВАКЦИНА, које се праве ко зна где и ко зна са каквим састојцима, а којима су глобалисти одавно наменили улогу оружја геноцидног истребљења шест милијарди људи, да би се остварио њихов сан, а наш кошмар, о „златној милијарди“ становника на планети.

Бил Гејтс већ годинама прича о вакцинисању као путу ка елиминацији вишка становништва на планети.

По сведочењу породичног лекара Гејтсових, он своју децу није вакцинисао.

 

САВИН О ВАКЦИНИ 666    

Докле су глобалисти стигли?     

Леонид Савин, руски геополитичар, за себе тврди да није присталица чудних теорија, попут оних да су на челу глобалистичке квазиелите рептили маскирани у људе, о чему, рецимо, прича Дејвид Ајк. Али, вели он, постоје и јасне чињенице које указују на опасност епохе у којој живимо. Он каже:“Нижеописани случај односи се на званично документовану чињеницу, иако је у њој очигледна и Библијска напомена. То је патент кодиран под бр. WO/2020/060606, који је био регистрован 26. марта 2020. Захтев за патент је још 20. јуна 2019. године поднела компанија MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC, на чијем челу се налази Бил Гејтс, а 22. априла 2020. године дати патент добија међународни статус. Назива се „Систем криптовалуте, који користи податке о телесној активности“. Какав је то изум, који су одлучили да патентују представници компаније Microsoft? У резимеу патента на сајту стоји да се „активност људског тела повезаног са задатком који се пружа кориснику, може користити у процесу мајнинга криптовалутног система. Сервер може да зада задатак уређају корисника, који је комуникативно повезан са сервером. Сензор који је комуникативно повезан или који је смештен у корисников уређај, може да мери телесну активност корисника. Подаци о телесној активности могу бити генерисани на основу телесне активности корисника. Систем криптовалуте, комуникативно повезан са корисниковим уређајем, може да провери да ли подаци телесне активности одговарају условима прописаним системом криптовалуте (једном или више) и да обезбеде криптовалуту кориснику, чији су подаци телесне активности проверени“.  

Другим речима, у тело ће се уградити чип, који ће имати улогу контролног органа који прати усклађеност карактеристика свакодневне активности неке криптовалуте. Ако се услови испуне, човек добија одређене бонусе, које може потрошити на нешто. У детаљном опису „изума“ наводи се 28 концепција како се дати уређај може користити.

  Елекстронски концлогор, зар не?

  ДА ЛИ ЧИП ЛЕЧИ ГРИП?

Савин каже и ово:“Поред тога, представљен је списак држава за које је и предвиђен дати уређај. То су, фактички, све државе-чланице УН, притом су посебно назначене регионалне структуре – Европска патентна канцеларија, Евроазијска патентна организација и две афричке организације за заштиту интелектуалне својине.  

Иако чиповање тела није нешто ново, на пример, у САД-у одавно постоји масонски програм идентификације деце и омладине, а људи, који себе називају киборзима, уграђују различите импланте, занимљива је чињеница да у овом процесу учествује компанија Microsoft.

И због чега су патенту дали код 060606? Да ли је у питању случајно подударање или свесни одабир знака, који је у Апокалипси апостола Јована назван жигом звери?

Име Била Гејтса сада се стално помиње у контексту његових интереса према фармацеутским компанијама, вакцинацији и финансирању СЗО. Мада се глобалистички масовни медији труде да истакну Била Гејтса као великог филантропа и да га свим силама заштите од напада и критика, тешко да им успева да сакрију целу паукову мрежу веза.

Велики „филантроп“ (човекоубица Гејтс) јавља се на обзорју планетарне пропасти. 

 

„ДИГИТАЛНИ ИДЕНТИТЕТ“

Савин додаје: “Постоји још један пројекат који се односи на компанију Била Гејтса. То је пројекат дигиталног идентитета Алијанса ID2020. На главној страници сајта стоји да се пројекат бави питањима дигиталног права од 2016. године, а у 2018. години Алијанса је радила заједно са Високим комесаром УН за избеглице. У алијансу, поред Microsoft-а, улазе и Rockefeller Foundation, студио дизајна IDEO.org (канцеларије су смештене у Сан-Франциско и Њујорк), фирма за консалтинг Accenture и Gavi, the Vaccine Alliancе – фирма која се бави активном промоцијом и дистрибуцијом различитих вакцина по целом свету. Секретаријат алијансе се налази у Њујорку.

Карактеристично је да Gavi, the Vaccine Alliancе обухвата углавном афричке и азијске земље. У Европи је организација активна само у Албанији, Хрватској, Молдавији и Украјини, а на Кавказу у Грузији, Јерменији и Азербејџану. Уједно, Gavi, the Vaccine Alliancе је повезана са Фондом Била и Мелинде Гејтс, Светском банком, Светском здравственом организацијом и Уницефом. Сви су означени као партнери-оснивачи! 

Од фебруара 2020. Gavi, the Vaccine Alliancе бави се и питањима корона вирусне инфекције. Организацију предводи доктор Сет Беркли. Мада се центар Gavi, the Vaccine Alliancе налази у Женеви, сам Беркли је родом из Њујорка, епидемиолог по образовању и научни сарадник Савета за иностране односе. Крајем ’80-их је радио осам година за Rockfeller Foundation. Поред тога, он је у одбору фондације Acumen са седиштем у Њујорку.

Дакле, нађена је још једна повезујућа нит. Богословска тумачења кода патента можемо оставити теолошким стручњацима. Али чињеница је да постоји дубока узајамна повезаност структура, као што су Rockefeller Foundation, Microsoft, фармацеутски лоби и Светска банка, не говорећи о секундарним структурама услуга. 

Они се труде да играју улогу наднационалне владе, константно стављајући акценат на то да се националне државе у садашњем тренутку не могу саме изборити са епидемијама, болестима, проблемом глади итд.“  

Овако Леонид Савин пише ове, 2020. године, у току п(л)андемије корона вируса (планиране пандемије, зар не?) 

ВАКЦИНЕ КРОЗ ПИТАЊА И ОДГОВОРЕ          

Нико нормалан не би био против безбедних вакцина, које се за наш народ производе у нашој земљи. Али, очито је да се то некоме не свиђа – зато ми већ одавно немамо производњу својих вакцина.

   Зато морамо да постављамо низ озбиљних питања.  

1. Да ли постоје вируси и бактерије које изазивају болести, од којих су најопасније што се епидемијски или пандемијски шире?                    

Постоје.             

2. Да ли све вакцине треба забранити ако оне спречавају ширење заразних болести?            

Све вакцине не треба забранити, али све вакцине треба проверити. И треба их, по могућству, свести на разумну меру. 

3. Да ли произвођачи вакцина дају гаранцију да ће оне пружити апсолутну заштиту?   

Не дају.  

4. Да ли произвођачи вакцина крију да додају јако опасне материје које могу довести до пропратних нежељених последица?

Не крију.

5. Да ли постоје докази да се велики број вакцина које не задовољавају стандарде ЕУ или су пред роком истека не уништавају већ прослеђују као хуманитарна помоћ или продају у земљама Трећег света?

Постоје.                         

6. Да ли је, разним скандалима и несавесношћу, наш, некад изврсни, Институт Торлак, који је производио вакцине, скоро разорен, због чега увозимо непоуздане вакцине из иностранства?

 Јесте.               

Али, да, у потрази за одговорима, кренемо из света.

ВАКЦИНИСАЊЕ У КЕНИЈИ 2014.         

Година 2014. Светска здравствена организација и УНИЦЕФ су финансирали и организовали кампању вакцинације Кенијки против тетануса чији је резултат требало да буде масовна стерилизација.        

Вакцине Светске здравствене организације–СЗО и УНИЦЕФ-а су, на инцијативу локалних лекара и Римокатоличке цркве, испитане у јужноафричким лабораторијама, а резултат је био откриће да СЗО и УНИЦЕФ спремају геноцидну кампању против црног становништва у Африци.

Кенијска влада је била принуђена да прекине програм вакцинације Светске здравствене организације (СЗО) и УНИЦЕФ-а против тетануса, јер је откривено да би пета доза (како СЗО и УНИЦЕФ препоручују) узроковала стерилизацију два милиона и триста хиљада жена узраста од 14 до 49 година.

ШТА СЕ ДЕСИЛО У КЕНИЈИ ?              

Стефан Каранџа, председник Удружења католичких лекара Кеније и члан извршног одбора здравствене комисије Бискупске конференције у тој земљи је за италијански сајт tempi.it навео резултате заједничке акције Римокатоличке цркве и научне заједнице који су се 11. новембра 2014. састали са члановима парламентарног одбора за здравство:„Срећан сам. Суочени са научним доказима (парламентарци) су признали да смо у праву и прекинули су вакцинацију./…/ Још у априлу су Удружење католичких лекара и Бискупска конференција (Кеније) постали сумњичави спрам праксе пропагирања вакцинисања, а у ситуацији без аларма за тетанус. Зато су ове организације анализирале шест узорака вакцина у лабораторији и утврдили да оне делују абортивно (изазивају стерилизацију и побачај). Упркос доказу, министар здравља  је тврдио да је вакцина сигурна, а да није пружио ниједан доказ. До сада је милион жена добило три од пет предвиђених доза. Још милион и триста хиљада би добило вакцине у наредним месецима. Суочени са том опасношћу, заједно сам са секретром Бискупске конференције и другим стручњацима тражио пријем на заседање парламентарног одбора како би спречили Светску здравствену организацију да ушприца четврту и  пету дозу (женама) и зауставили програм./…/ Били су шокирани и уплашени када су видели резултате научних испитивања: чланови одбора су говорили један другом: „С обзиром на доказе треба ли још увек да сумњамо ко лаже (СЗО или кенијски лекари)? Чланови одбора су закључили да с обзиром да је вакцина добијена од стране СЗО, више се неће моћи давати док влада заједно са лекарима и (римокатоличком) црквом не обаве анализе./…/ Срећом, да би жене постале стерилне било је потребно да приме по свих пет доза. Дакле, да, све су се спасле. Не смем да замислим шта би било да се ствар другачије одиграла (да нису реаговали)./…/Осим што није било кризе или епидемије који би оправдали сличне мере против тетануса запитали смо се: „Зашто се вакцинишу само жене узраста 14-49 година? Зашто се то (процедура) ради прикривено? Зашто је особље УН ангажовано да спроводи (вакцинацију) а не локално здравствено особље?” Афричка црква је свесна да се не може слепо слушати Светска здравствена организација. Довољне је подсетити се да је 1972 покренут програм истраживања вакцина против фетилитета (плодности) и да је 1992 (након 20 година) произведена вакцина против фертилитета која је у себи имала два састојка, бета Хцг (beta Hcg) и антитетанус. Кампања која је овде започела идентична је са онима које су спроведене на Филипинима, у Мексику и у Никарагви а које су спнзорисале исте организације (СЗО и УНИЦЕФ)./…/ Бета Хцг је хормон неопходан за трудноћу који се развија (у телу)  када жена затрудни. Када се ушприца женама које нису трудне у комбинацији са токсоидним тетанусом ствара антитла и против тетануса и против хормона бета Хцг узрокујући трајни стерилитет.   

СВЕТСКА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА И ПТИЧИЈИ ГРИП                        

Др Слободан Јанковић, који је својевремено са италијанског превео текст о вакцинацији у Кенији, подсећа нас:“Светска здравствена организација, која је примила некадашњег вишемандатног министра здравља Србије, Томицу Милосављевића у своје редове, оптужна је 2010. од стране многих земаља да је измислила пандемију птичијег грипа како би велике фармацеутске компаније зарадиле милијарде долара. СЗО је тада проценила да ће се две милијарде људи заразити вирусом птичијег грипа а да ће милиони умрети ако се не изврши масовна вакцинација. Осим што је ово био трећи покушај ширења панике због птичијег грипа то је био и трећи пут да је уз помоћ СЗО, амерички политичар Доналд Рамсфелд као деоничар фирме која производи Тамифлу, зарадио силан новац. Бројне државе, укључујући и Србију, су изгубиле милионе и милијарде купујући непотребни (и можда врло опасни) лек.   

Томица Милосављевић је унапређен у СЗО активисту.

БИОПОЛИТИКА             

Појам биополитике увео је француски философ Мишел Фуко, одређујући је као растућу бригу државе за биолошку добробит популације, укључујући контролу и превенцију болести, квалитетно снабдевање храном и водом, осигурање санитарних чворова, али и образовање. У 21. веку, бављење мапом људског генома, донација органа, промена пола, имплантанције, терапијско клонирање и еутаназија саставни су део биополитике. Држава постаје господар не само наших тела, него и наших органа. Ако се мултиналционалне компаније домогну наших држава, тада оне постају господари наших тела и органа. Зато је Фуко у свом делу “Рађање биополитике”, рекао:”Биополитика је неолиберализам”. Тако је и у области вакцинисања.   

Није случајно да новине члана групе Билдерберг, Рингијера, у Србији стално праве панику о страшним епидемијама богиња и других болести на Балкану, а воде и хајку против родитеља који, без вере у глобалистичку здравствену заштиту, не желе да вакцинишу своју децу сумњивим вакцинама.  Они никад не помену да вакцинација није обавезна у великом броју земаља Европе, али је обавезна у Босни и Херцеговини, Црној Гори, Македонији, Бугарској, Хрватској, Чешкој, Словачкој, Пољској и другим бившим социјалистичким земљама, мање вредним од ЕУ лидера.           

ДА ЛИ СУ ВАКЦИНЕ БЕЗБЕДНЕ?         

Свако медицинско средство мора да прође озбиљну студију безбедности.  Могућа нежељена дејства не смеју бити већа од користи (примум нон ноцере), нарочито ако говоримо о профилактичком средству  које дајемо здравој популацији потенцијално је штитећи од болести која се може а и не мора догодити у будућности. Вакцине не пролазе испитивање безбедности као друга медицинска средства, нема озбиљног дугорочног праћења, студије о последицама вакцинисања не прате и не детектују сва озбиљна нежељена дејства; рецимо, мада студија за ХПВ вакцину није дефинисана тако да прати појаву аутоимуних болести, на крају студије се доноси закључак да вакцина није повезана са порастом аутоимуних болести.      

Приликом испитивања последица вакцинисања често нема праве плацебо контролне групе (у контролној групи се,  уместо плацеба,  то јест инертне супстанце,  користи адјуванс-коктел или друга старија вакцина доказане безбедности и ефикасности). Такође, нема студије која стоји иза безбедности целог вакциналног календара који је из године у годину све обимнији, а фармацеутске куће нису одговорне уколико вакцина не постигне оно за шта је направљена (на пример, када је у питању Флулавал вакцина против грипа, у упуству се наводи да није било контролисане студије која доказује ређе оболевање од грипа код вакцинисаних у односу на невакцинисане). Запамтимо: произвођач је ослобођен одговорности уколико вакцина изазове озбиљна нежељена дејства. Идеално за фармацеутске мултинационалне компаније!

ШТА ЈОШ СМЕТА БЕЗБЕДНОСТИ ВАКЦИНА?

Ако се пажљиво удубимо у процењивање безбедности вакцина видећемо да и то превазилази медицинско знање не само лаика, већ и већег дела медицинског естаблишмента. Поред безбедности саме активне компоненте вакцине, процену безбедности присутних тешких метала- алуминијума и живе, формалдехида, глифосфата, сурфактаната, адјуваната, наночестица,  и осталих „помоћних” компоненти вакцина, па не само њихово појединачно већ и њихово кумулативно дејство,  могуће интеракције, интеракције са индустријском храном, лековима, дејства на организам у интезивном расту и развоју - све то морамо препустити добронамерним и  истинољубивим имунолозима, микробиолозима, токсиколозима, онколозима, неуролозима, генетичарима, биохемичарима и свим осталим надлежним научним радницима, а не театралним водитељкама и глумицама које нас преко ТВ-а убеђују да је вакцина наша насушна потреба. И, наравно, не новинарима који раде за Рингијера и сличне Билдерберг газде.                               

ДА ЛИ СУ ВАКЦИНЕ НЕОПХОДНЕ?

Осврнимо се и на неопходност неких вакцина из календара обавезне вакцинације. Узмимо као пример вакцину против хепатитиса Б коју дете прима одмах по рођењу. Ако се позовемо на уџбеник из инфективних болести  (“Инфективне болести”, Libri Medicorum, 2004, стр. 188) вакцинални имунитет против хепатитиса Б се постиже код 96% потпуно вакцинисаних, а штити  ”девет  и више година” након последње ваццине. С обзиром да се хепатитис Б преноси крвљу, сексуалним путем, зараженом иглом, да ли ми то очекујемо да се деца у првим годинама живота дрогирају и имају сексуалне контакте?          

Професор Марк Тардије је утврдио везу између педијатријске вакцинације против хепатитиса Б Енгериx Б вакцином и ризика од демијелинизације нервног система, нарочито мултипле склерозе (што и не чуди обзиром на садржај алуминијума у вакцини). Однос ризика од нуспојава вакцине у односу на ризик да особа оболи од хепатитиса Б наводи нас да се питамо да ли је ова вакцина неопходна у овом узрасту, да ли је потребна свој деци  и колико њих ће још увек имати имунитет након 25. године (када им је можда и потребнији).                           

ХУМАНИ ПАПИЛОМА ВИРУС И РАТ ПРОТИВ НАШИХ ДЕВОЈЧИЦА               

Други пример је  новонајављена контраверзна вакцина против хуманог папилома вируса (ХПВ) - Гардасил. Наиме, постоји преко 170 типова ХП вируса, преносе се сексуалним путем (предиспозиција је промискуитетно понашање, рани сексуални односи, велики број партнера) и током порођаја (не преноси се преко даске  на wц шољи, одећом, пешкиром!). Инфекција је у највећем броју случајева асимптоматска и самоизлечива, а код одређеног броја перзистира и изазива кондиломе. ХПВ 16 и 18 су повезани са карциномом грлића материце (није доказано и да су директни и једини узрочници). Али вратимо се на неопходност вакцине која се уводи на велика врата деци од 11-12 година. Произвођач гарантује да штити од перзистентне инфекције ХПВ типовима 16 и 18 максимално 8 година. Истовремено, Гардасил се не препоручује женама између 27 и 45 година, јер се ту није показао као ефикасан у превенцији канцера. Не штити ни од серотипова којих нема у вакцини, мада  су и неки од њих повезани са канцером. Дакле, као и вакцина против хепатитиса Б даје лажни утисак да сте “безбедни” јер сте се вакцинисали.  Канадска студија је показала да се 10% вакцинисаних након вакцине против ХПВ јављало у ургентни центар; чак и на самом паковању вакцине стоји упозорење од могућег колабирања и губитка свести након примања вакцине! У прве три године примене пријављена су 32 смртна случаја након примљене вакцине, синкопе, општа мишићна слабост и нешто чешћи тромбоемболијски догађаји него код других вакцина. Одобрена 2010, већ тестирана на хиљадама жена од 9 до 26 година, и за ових седам година обећава да је врло ефикасна и неопходна!                           

ВАКЦИНИШИ СЕ, ПОСТАНИ КАНИБАЛ!

Када би вас неко питао да ли бисте у свој организам уносили остатке абортираних беба  сигурно бисте рекли: „Не, ја нисам канибал!“ Баш зато треба да знате и чињенице које следе…Јер, ако као лаици нисмо компетентни да процењујемо ефикасност и безбедност вакцина, ако то простодушно препуштамо у руке еминентним стручњацима, остаје нешто за шта смо сви ми надлежни- а то је суд о етичности.  

Намеће се неколико етiчких питања када говоримо о вакцинама:

·  коришћења ћелијских линија добијених из абортираних фетуса или висококанцерогеног ткива у процесу производње вакцина

·  контаминације вакцина нежељеним генетским материјалом (засада није могуће произвести апсолутно чисте вакцине, а дејство и последице убризгавања генетског материјала, и то ДНК другог људског бића (!), још увек је предмет истраживања и научних расправа)

·  увођење препорука за вакцинацију трудница и одојчади одређеним вакцинама за које није доказано нити да су ефикасне у тим групама (вакцине против грипа) нити да су безбедне ( нпр.присуство тератогених или мутагених једињења – пр. тимеросал) 

·  поигравање термином као што је „колективни имунитет” (сетимо се епидемије заушки на Харварду међу 100% вакцинисаном популацијом, мада, ако се позовемо на поменути уџбеник инфективних болести, стр. 68, знамо да је главни недостатак живих вакцина потенцијална опасност од мутације вируса у дивљи вирулентан сој ).

·  Затим, вакцине вам углавном гарантују да нећете имати тежи клинички облик болести, тако да вакцинисани постају епидемиолошки значајни као преносиоци заразе због могуће атипичне  или неупадљиве клиничке слике...        

КАКВЕ НАМ ВАКЦИНЕ ДАЈУ?                                       

У производњи живих вакцина користе се две хумане диплоидне ћелијске линије које су првобитно добијене из ткива абортираних хуманих фетуса: линија WI-38 (Winstar Institute 38, ATCC број CCL-75) од плућних фибробласта женског фетуса абортираног због “многодетности породице”, и линија MRC-5 (Medical Research Council 5, ATCC number CCL-171 ) од плућних фибробласта 14 недеља старог мушког фетуса абортираног из "психијатријских разлога мајке". Вакцине које се производе на овим ћелијским линијама су:

• Hepatitis A вакцина ( није обавезнa)

• Hepatitis A вакцина (није обавезна)
[VAQTA/Merck,Havrix/GlaxoSmithKline,Twinrix/GlaxoSmithKline]

• Rubella вакцина  (обавезна)
[MERUVAX II/Merck, MMR II/Merck i ProQuad/Merck]

• Varicella вакцина (није обавезна)
[Varivax/Merck i  ProQuad/Merck]

• Zoster вакцина (није обавезна)
[Zostavax/Merck]

• Adenovirus Type 4 and Type 7 oral vaccine  (није обавезна)
[Barr Labs]

Вакцина против беснила (постекспозициона)
[IMOVAX/Sanofi Pasteur]          

Коришћење клонираних и вештачки одгајаних хуманих ћелија доводи до чудовишних исхода.  Најкоришћенија хумана ћелијска култура у медицини тзв. „ХеЛа бесмртне ћелије” потиче од карцинома грлића материце контаминиране онкогеним ХПВ вирусом (онај против кога препоручују да се вакцинишемо Гардасилом) и она  је употребљавана за производњу рубела вакцине. Такође, у производњи вакцина користе се генетски модификовани организми ( рецимо, код производње вакцине против хепатитиса Б ГМО је врло пожељан, јер је то јефтиније, па га употребе “из економских разлога”).  

У производњи може да дође и до контаминација вакцина штетним вирусима  ( на пример, СВ40 – Симијан вирус 40 је био канцерогени ДНК вирус којим је контаминирана полио вакцина, а десила се и контаминација вакцине против рота вируса- птичијим леукоза вирусом; долазило је, као у случају Гардасила, до контаминација вакцина нежељеним ДНК материјалом ). 

ПРОТИВ ЧЕГА СЕ БОРИ ДР ТЕОДОРА ДРАЈЗЕР?    

Постоје и научници који сведоче истину. Посебно ћемо се осврнути на рад др Терезе Драјзер која је доктор молекуларне и ћелијске физиологије на Универзитету Станфорд.   Она  је прва открила матичне ц́елије код одраслих, преко 20 година се бави генетским инжењерингом, испитује последице присуства ћелијских остатака и ДНК фетуса као и присуства ретровируса у лековима, промовише свесност о широко распрострањеном коришћењу људског материјала и фетуса  у развоју и комерцијализацији лекова, правима потрошача да буду обавештени ако се у производима налази људски ДНКа, подржава истраживања на матичним ћелијама одраслих, активна је у борби против трговине људима и њихове експлоатације ради биомедицинских истраживања. У свом раду објављеном пре неку годину утврдила је да су вакцине произведене на хуманим феталним ћелијским линијама контаминиране неприхватљиво високим нивоом феталних фрагмената ДНК. Човеков геном природно садржи регионе који су подложни настанку двоструке пукотине и инсерционој мутагенези ДНК тј. могуц́е је да се фрагменти ДНК из вакцина угради у геном детета и омета нормалну функцију гена.

   ПРОТИВУСТАВНО НАСИЉЕ  

Професор кривично – процесног права Универзитета у Новом Саду, др Бранислав Ристивојевић, указује на то да је насилно шприцање противуставно. Он каже да је такав поступак власти „супротан ставу 1. члана 68. Устава РС који каже да „Свако има право на заштиту свог физичког и психичког здравља.“ Овим чланом се уређује право на здравље, у Уставу нигде не постоји дужност човека да буде здрав. Тј. свако има право да буде болестан од чега год хоће. Да којим случајем постоји ограничење овог права предвиђено Уставом, а у сврху спречавања ширења заразних болести, као што је то учињено код нпр. слободе кретања (Устав РС, члан 39, став 2), онда би то било изричито наглашено. Али није. Право на здравље из Устава РС не познаје изузетке којим би се оно претворило у обавезу на здравље. Такође је овај Закон супротан одредби члана 25. устава РС о неповредивости физичког и психичког интергритета. Нико не може да Вам нешто против Ваше воље убризга у Ваше тело. У супротном би ко зна какве интервенције у Ваш физички интегритет биле могуће. На пример држава би могла да одлучи да од сутра на силу чипује Вашу децу. Ако држава данас има право да Вашу децу присилно вакцинише упркос уставним гаранцијама физичког интегритета, родитељског права на слободно васпитање деце и непостојања обавезе да се буде здрав, зашто сутра не би имала право и да Вашу децу присилно чипује?

Они то и хоће – боре се против „короне“, као Бик Гејтс и остали светски сатанисти.

   Али, ми то нећемо!

СВОЈУ СУДБИНУ У СВОЈЕ РУКЕ

Зато је крајње време да своју судбину, Божјом помоћу, узмемо у своје руке, и да кажемо насилничком олошу у служби фармацеутских мегакорпорација и глобалистичког еугеничког неонацизма (а који се код нас често представља као „струка“): МИ НИСМО АНТИВАКЦИНАШИ, НЕГО ЉУДИ КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА ХУМАНО И БЕЗБЕДНО ИМУНИЗОВАЊЕ СТАНОВНИШТВА, А ВИ СТЕ СЛУГЕ ГЛОБАЛИСТИЧКИХ НЕОНАЦИСТА КОЈЕ ХОЋЕ ДА СРБИЈУ НАСИЛНО ШПРИЦАЈУ И УНИШТЕ НАШЕ ЗДРАВЉЕ! И све то под изговором борбе против корона вируса и сличних ствари, које не могу оправдати претварање Србије у концлогор!

ДОЛЕ НАСИЛНЕ ШПРИЦАЏИЈЕ - ЛАЖНА СТРУКА, НИКАКВА НАУКА! ХОЋЕМО ОДГОВОРНЕ СТРУЧЊАКЕ КОЈИ БРИНУ О НАРОДНОМ ЗДРАВЉУ!

Окупимо се сви, од родитеља, преко лекара и учитеља, до правника и адвоката у заштиту здравља и слободе.

ИНИЦИЈАТИВНИ ОДБОР ДРУШТВА ЗА ХУМАНУ ИМУНИЗАЦИЈУ

   Београд, јула 2020.

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 16 јул 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.