header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Сведочанство бившег мага: На Богојављење сва магија губи силу Штампај Е-пошта
понедељак, 18 јануар 2021

 Бивши маг, који се покајао и престао да се бави магијом, испричао је како су ти дани, када Православна Црква празнује Крштење Господње, били за њега неподносиво мучни: имао је страшне главобоље и био у стању некаквог безумља, а његова магија је била без дејства. Исто то се дешавало и његовим колегама по ђавољем занату.

 Питање: Ваш учитељ је само скидао туђе чини или је и сам врачарио?

Одговор: Најчешће је сам мађијао. И, ако ћемо право, у стварности он никада није скидао чини других, јер су оне неразрушиве. Он ми је говорио да ми не можемо скидати чини које су други бацили (на некога). То је једино могуће у Цркви. А још смо имали и посебне периоде када је он говорио да се осећа лоше и да врачање не иде (и сам сам то осећао зато што је и мени било ужасно лоше).

 На дан Богојављења и 40 дана после, због великог црквеног празника – Крштења Господа нашег Исуса Христа и освећења воде, сви магови које сам знао, укључујући и мене лично, нису престајали да пију таблете против болова, и остале, зато што смо имали ужасне главобоље и били у стању некаквог неописивог безумља! То се дешавало на сам Крстовдан и трајало је 40 дана после тог празника!

 

Питање: Како ви то објашњавате?

Одговор: То најбоље може објаснити Црква. Крстовдан – то је велики догађај, то је највећи дар Божији свим људима, а посебно православним. Освештава се вода у свим државама где су православни, и у исто време уништавају се све враџбине. То је дар од Бога Оца православним, ради Крштења Његовог Божанственог Сина.

Питање: То јест ако сте радили неку враџбину...

Одговор: Сва чарања су се распршила. Сва гатања на картама, сва наша (не)дела, све љубавне магије су се претварале у прах и пепео. Много смо страдали због тога. Видевши таква знамења, сви ми, иако смо били врачари, били смо уверени у то да су Христос и Црква – јачи! Али нисмо се могли одрећи врачања тако једноставно, то није било лако.

Питање: Шта сте говорили клијентима?

Одговор: У то време смо добијали ужасне жалбе, зато што су они видели да све што смо урадили раније - то се потпуно изокренуло. На пример, ако је неко ступио у брак уз помоћ магије и до тада је све ишло добро у то време све је почињало да се распада... Разводили су се бракови и сва друга дела где је била умешана магија: питања добијања наследства и остало...

 

Превод са руског за "Борбу за веру": Н.Ђ.

Извор: https://www.youtube.com/ 

Извор: "Москва Трећи Рим"

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 18 јануар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.