header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Невероватно чудо: девојчице нашли живе после 15 дана од њихове сахране Штампај Е-пошта
среда, 20 јануар 2021
              Један муслиман у Египту је убио своју жену и сахранио је заједно са својим кћеркама: једна је била одојче а другој је било 8 година. Он је девојчице живе закопао!!! А затим је пријавио полицији да је девојчице убио њихов ујак.

15 дана касније умро је други њихов сродник. У Египту је обичај да се упокојени сахрањују у породичној гробници, и породица је решила да сахрани тело тог сродника у истој гробници где су се налазиле мајка и девојчице. Али, када су открили гробницу, нису могли да поверују својим очима: они су открили под земљом две девојчице ЖИВЕ!!!

Та шокантна вест муњевито се раширила по целој држави; отац деце је био ухапшен и осуђен на смртну казну. И, наравно, старију девојчицу су обасипали питањима: сви су хтели да знају како су оне преживеле у екстремним условима.

„Мене је хранио неки човек у белој, бљештећој, као сунце, одежди а на Његовим рукама су биле дубоке ране“ – одговорила је девојчица. „А још је он с времена на време будио моју мајку, да би она нахранила млађу сестрицу.

Када су девојчице интервјуисали на египатској националној телевизији, водитељка (муслиманка) је рекла: „Нема никавих сумњи у то да је то био ИСУС, зато што нико други није способан да изврши такво чудо“!

Исламисти сматрају Исуса Христа великим пророком и одричу Његово Распеће. Али те ране које је видела девојчица на Његовим рукама, још једном оповргавају њихову заблуду и показују да је Он сигурно био распет на Крсту“ Његова чудесна помоћ девојчицама, као и многа дуга безбројна чуда, јасно сведоче о томе да је Христос ваистину ЖИВ. Он је увек спреман да нам дође у помоћ и спасе нас!

Немогуће је подврћи сумњи речи девојчице зато што ни она, ни њена сестра, не би могле преживети 15 дана у гробници, ако се не би десило право чудо.

 Муслимански лидери су се нашли у ћорсокаку јер не могу да посумњају у истинитост чуда или да га сакрију од јавности: задивљујуће спасење девојчица добило је широк публицитет и преноси се од уста до уста.

Поделите овај случај са другима. „Благословен човек који се узда у Господа и коме је Господ узданица“ (Јер. 17,7).

 

 

Извор: https://www.iellada.gr/

 Превод са грчког на руски: «Трость Скорописца»

 http://myrophoros.blogspot.com/2021/01/15.html

Превод са руског на српски за "Борбу за веру": Н.Ђ.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 21 јануар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.