header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Лекари Давид Мартин и Џуди Миковитс: Препарат мРНА КОВИД-19 НИЈЕ вакцина Штампај Е-пошта
петак, 22 јануар 2021

 Ово НИЈЕ вакцина. Технологија мРНА КОВИД, која се сада користи у многим земљама света НИЈЕ вакцина.

Понављам: то није вакцина.

Заиста постоји много ствари које она јесте, али да је вакцина, није једна од њих (тих ствари).

Морамо постати свесни чињенице да је превара КОВИД веома убрзала технократски и трансхуманистички аспект Новог светског поретка (НВО). И то до тачке у којој људи слепо стоје у редовима, да би им се убризгао „третманкоји је уједно и хемијски уређај, оперативни систем, синтетички патоген и уређај за производњу хемијских патогена (изазивача болести).

Као што је разматрано у претходним чланцима, ова нова КОВИД вакцина је потпуно нова врста технологије, потенцијално чак и опаснија од просечне токсичне вакцине.

Лекари Давид Мартин и Џуди Миковитс откривају да такозвана KОВИД вакцина није вакцина

Послушајте овај кратки одломак (diesen kurzen Ausschnitt) где лекари Давид Мартин и Џуди Миковитс (који су до сада били врло отворени у вези са пандемијом КОВИД) разговарају са Робертом Кенедијем млађим и адвокатом Роком Галатием, који представља канадску слободарску групу која је владу тужила за свеукупну КОВИД-превару.

Давид Мартин износи неке изузетно важне ставке о томе зашто не можемо назвати производ који Модерна и Фајзер доводе на тржиште вакцином, јер она није медицинска или правна вакцина:

Ово није вакцина... Они користе термин вакцина да би ову ствар прокријумчарили у оквиру одредби за изузетке у јавном здрављу... Ово је мРНК која је умотана у масни омотач и доставља се у ћелију. То је фармацеутски препарат који је развијен да стимулише људске ћелије да производе патоген. То није вакцина!

„Вакцине су заправо законски дефинисани појам ... према Закону о јавном здрављу ... ЦДЦ и ФДА стандарди, а вакцина мора конкретно да индукује имунитет код особе која је прима, али такође мора да прекине пренос патогена са једне на другу особу…

Јасно је речено, да ланац мРНК који улази у ћелију, не служи да би прекинуо пренос (на другу особу). То је третман. Али ако би се о њему разговарало као о лечењу (третману), то не би било благонаклоно за ухо здравствених власти, јер би тада људи рекли: "Који још третмани постоје?"

„Коришћење израза вакцина је бескрупулозна... јер је заправо смртни ударац за отворену и слободну дискусију ...

„Фирма ”Модерна” је основана као компанија за хемотерапију, за рак, а не као произвођач вакцина за САРС ... ако бисмо рекли - ми људима дајемо хемотерапију као профилаксу против рака, којег немају, онда би смо били исмејани, јер је то једна глупа идеја.

„То, о чему се овде ради, је управо то!

Ово је један механички уређај у облику врло малог, технолошког пакета који се уноси у људски систем, за активирање ћелије, тако да она постане постројење за производњу патогена.(…) Када бисмо били искрени, заправо бисмо то назвали оним што јесте: то је хемијски поступак стварања патогена, који је заправо смишљен, да би унутар ћелије изазвао хемијску продукцију патогена.

То је један технолошки, медицински уређај, а не лек, јер одговара ЦДРХ дефиницији [Центар за уређаје и радиолошко здравље] за неки уређај.

Створено је да вас учини болесним ... 80% људи који су наводно изложени вирусу [САРС-Ков-2] уопште немају симптоме ... 80% људи којима је ово убризгано има клинички нежељена дејства. Биће вам убризгана једна хемијска супстанца да би се изазвала болест, а не да се изазове један имунолошки, трансмисивни одговор.

Другим речима, ништа од овога вас неће спречити да било шта пренесете (примедба: да ”заразите” неког другог). Овде се ради о томе да вас начине болесним (примедба: пуно извештаја има да су се вакцинисани људи после кратког времена разболели). Ваше сопствене ћелије ће бити оно што вас чини болесним.

Џуди Миковитс исто говори:

„То је један синтетички патоген. Буквално убризгавате овај патогени део вируса у сваку ћелију у телу ... то заправо може директно изазвати мултиплу склерозу, Лоу-Геригову болест, Алцхајмерову болест ... може изазвати расантни рак ... начин деловања овог дела вируса је познат деценијама.

КОВИД вакцина је оперативни систем, каже Модерна

КОВИД - мРНА вакцина је оперативни систем који може да програмира вашу ДНК, а самим тим и вас саме, на нивоу вашег ”основног, есенцијалног грађевинског плана”.

Да ли је то једно претеривање? Не, није. ”Модерна” на својој веб страници објашњава да је њена мРНА технолошка платформа, један „животни софтвери „фунционише веома слично оперативном систему на рачунару.

( Software des Lebens)

 

”Модерна”- софтвер живота

Ово је директно са њихове веб странице:

„Дизајнирана је тако да може наизменично (примедба: може се лако заменити) радити са различитим програмима. У нашем случају, „програм“ или „апликација“ је наш мРНК лек - јединствена секвенца мРНК, која кодира један протеин. "

План

Сваки човек постаје једно дигитално чвориште у управљачкој мрежи.

Тренутно смо ужурбано на путу ка свету транс-хуманизма, где ће се наша природна, биолошка тела променити и инфилтрирати синтетичким тварима, почевши на нивоу наночестица.

НВО-контролори желе да преузму (примедба: као што се каже ”скину” са интернета) неку врсту Microsoft-Offce-System-a, или софтвера (компјутерски програм) у ваше тело и мозак и повежу вас са ЈЕДИ и / или Амазон-ЦИА-облаком (примедба: Cloud-облак, виртуелно складиште датотека) како би имали директан приступ вашем мозгу. Тада могу да употребе „вакцине“ које нису вакцине да би вас редовно ажурирали, баш као што рачунарски софтвер добија редовна ажурирања. Вируси, стварни или не, и вакцине, стварне или не, само су средство за постизање тог циља.

Трансформација човека у робу путем социјалнo- кредитне валуте

Алисон МекДовел резимира са највећом вероватноћом, тренутни, трансхуманистички пут Новог светског поретка, који обухвата социјалне кредите, 5 Г, паметну мрежу и вештачку интелигенцију, у циљу свеобухватне, истовремене индукције:

„Унутар технолошког система без логике (Tech-No-Logic-Systems) биће потребна потпуна подударност. Одобрено понашање претвара се у валуту, (примедба: стање у Кини!) које ће се обележити у ”Blockchain”-у (то је ланац ”блокова”, нешто као-распарчана јавна база података) и надгледати помоћу сензора и вештачке интелигенције. Они нас тренирају за једну будућност у којој смо конкуренти једни другима, да би се видело ко се најбоље понаша, ко је најпослушнији.

„Преживети“ ће значити прилагодити се ексцентричним условима психопатских финансијских споразума. Да би се добили подаци, који су потребни за верификацију изопачених, неопходних  Pay for Success-Deals” договора, наша ”мајка-земља” мора бити преуређена у један географски, ограђени, дигитални затвор, помоћу 5Г мреже и распоредом сателита.

„Сви ваши подаци биће додати у ваш „трајни документ како би инвеститори онда могли проценити вашу вредност као ”људски капитал”.  Милијардери представљају себи једну будућност у којој је слобода једна привилегија. Они је присвајају само за себе, њихове функционере и роботе, које контролишу. Будите уверени да вас вештачка интелигенција већ има на оку и да испитивање за подобност социјалног кредитирања, у пуном јеку”.

Ово је једна суморна будућност, али није ”забетонирана”. Слажем се из свег срца са МекДовелом да то НЕ морамо прихватити као своју судбину или доживети тако болан временски след, АКО се брзо пробудимо и променимо. Међутим, прво морамо акцептирати да је ово вероватни пут којим тренутно идемо. Свиђало се то нама или не, ово је тренутни правац у којем идемо. Погледај: Chinas Bonitätssystem belohnt „brave“ und bestraft „unbequeme“ Bürger – Blueprint für die NWO? 

Како ово можемо променити?

Прво, гледањем унутра. Да бисмо променили себе, морамо променити свој унутрашњи свет, као и наше опажање, а тиме и своју стварност:

„Ова планирана будућност НИЈЕ унапред одређена. Тоталитарни трансхуманизам није решена ствар. Труделово решење: Промените наше опажање стварности активним неучествовањем. (…)

….ово је спознаја да ми саучествујемо у стварању ове светске, ноћне море, у којој ми дозвољавамо, да наше опажање буде програмирамо тако, да се Нови светски поредак оствари.

Они користите нашу енергију да би то остварили! Да бисмо повратили свој суверенитет, морамо задобити поново наше опажање тако што ћемо поништити програмирање, које је у нама уграђено.

Технократско, транс-хуманистичко оруђе

Важно је знати и рећи другима да тренутна мРНА КОВИД-вакцина није вакцина.

То није само зато, што назив ”вакцина”-великим фармацеутским фирмама обезбеђује законски регулисан имунитет опротив захтева за накнаду штете, већ и због горе наведених разлога. Ови препарати су тако направљени,  да вас ре-програмирају на ниво фундамента. (примедба: нпр. као кад се избрише систем у комјутеру, све оно што је било у њему избрисало се и поново се све ново инсталира).  Нису вакцине, нису лекови и по мом мишљењу нису третмани или лек.

Колико год ови изрази били застрашујући, ићи ћу још даље од тога и назвати ово једноставно само хемијским уређајима, оперативним системима, синтетичким патогенима и уређајима за производњу хемијских патогена, који су већ просветитељски термини и довољно грозани. Назвао би их технократским, транс-хуманистичким алатима који трајно мењају вашу генетику и претварају вас у синтетичког човека.

Они су симбол за то, колико се брзо програм НВО манифестује у нашој физичкој стварности и надамо се, позив за узбуну свима, да се више потруде у заустављању ове мрачне, подле агенде, док још има времена.

 

Превод са немачког за "Борбу за веру": Данијела Брунер

Извор: https://connectiv.events/


 

Последњи пут ажурирано ( петак, 22 јануар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 133 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

"...О свим тим противприродним гресима, тим изопаченостима, старац Јефрем Аризонски саветовао је да исповедник супружнике о томе на исповести пита директно, јер их многи не сматрају изопаченошћу, па их зато и не исповедају. Они мисле да су таква огавна дела нормална, као што су такозвани орални секс и хомосексуални односи (извините што морам да кажем наглас). Све ово је апсолутно недопустиво, то је девијација."

Архимандрит Сава Светогорац

 
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.