header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Руслан Љапин: Британска ковид-диктатура као претеча светске и зашто мигранти одбијају вакцину Штампај Е-пошта
понедељак, 15 фебруар 2021

 Док су у Русији, властодршкци почињу да долазе себи и полако уклањају ковидна ограничења (у Чеченији и Удмуртији су већ отказане казне због неношења маски, а председник Савета Федерације Матвијенко рекла је да ризици повезани са коронавирусом, према свим прогнозама, знатно ће се смањити или потпуно нестати до лета.


Европа је већ у пуном јеку "трећег таласа" коронавируса. У Британији постоји отворено нацистички режим са кривичном одговорношћу за одбијање одласка у ковид – концлогоре о свом трошку. Штавише, чак ни најватреније присталице карантина не могу објаснити зашто је коронавирус јачи током изолације. Такође и зашто су у истој Британији дозволили мигрантима да се не вакцинишу са „расистичким вакцинама" и наставља да активно намеће „толерантни став“ без могућности протеста. Међутим, иза тог „зашто“ крије се и одговор.

Нови тренд ка постепеном нормализовању живота у Русији могао би да постане још један „иритантни фактор“ за „светску заједницу“, која активно затвара људе у куће тако да се они не би мешали у „ресетовање“ према Швабу. У Немачкој је закључавање продужено до априла, Француска каже да очекује "трећи талас", али најбољи пример је била Велика Британија, где је министар здравља Метју Ханкок говорио о "новим, још оштријим владиним мерама за сузбијање пандемије коронавируса" (овде:).

Објаснио је да ће се сви који стижу у Велику Британију морати суочити са новим захтевима. Конкретно, искрено обавештавање власти о посети земљама које су на „црној листи“. Ако неко слаже и не каже о свом боравку у таквој земљи, прети му казна до 10 година затвора. „Свако ко лаже у профилу путника и покуша да сакрије да је био у земљи која је наведена на црној листи 10 дана пре доласка овде, биће кажњен затвором до 10 година“, рекао је шеф британске здравствене службе. Оно што је важно - листу земаља одобравају политичари, наводно вођени препорукама лекара. Али препоруке су ствар овога, желите - прихватите, желите - не. Дакле, ако се сутра на тај списак ставе Северна Кореја, Белорусија или Венецуела, не бисте требали бити изненађени. Што је још окрутније, чак и они који су били у „црним земљама“ морају да прођу кроз „ковидне логоре“, како су их сами Британци назвали.

Ако особа одбије да се подвргне обавезном карантину по доласку, може бити кажњена са 5 до 10 хиљада фунти, односно са око 510 хиљада до 1 милион рубаља. Све ово, како је објаснио Ханкок, „додатно ће ојачати одбрану Велике Британије“ против коронавируса. Поред грађана, влада ће појачати контролу над превозницима, посебно над авио-компанијама.

Ако одбацимо све вербалне глупости, онда Британија заправо уводи отворену ковид- диктатуру, штавише, такву на којој би Хитлер био завидан. Од 5. јануара у Британији се ништа не може учинити осим седети код куће. Ово је трећа национална блокада у Британији, а овога пута, за разлику од новембра, све школе су поново затворене. Послодавци се упућују, ако је могуће, да запослене пребаце на даљински начин рада. Можете напустити кућу само у случају нужде, купити намирнице или посетити лекара, једном дневно бавећи се спортом у близини вашег дома; уз неке изузетке, чланови различитих породица не могу се састајати ни у затвореном ни на отвореном. Сви пабови, барови, угоститељске и забавне организације и ресторани су затворени. Они могу само да раде на продаји хране и пића за понети или уз доставу.

Све продавнице непрехрамбених производа и оне које продају виталну робу су затворене. Свако инострано путовање је забрањено, осим за службена путовања. Путовање унутар земље и коришћење јавног превоза такође се не препоручују, са изузетком службених путовања. Дозвољено је радити само у индустријској производњи, грађевинској индустрији и бродоградњи. Дошло је до тачке да су тамо већ почели да се уводе огрлице за социјални дистанцу. Наравно, уводи се обавезна вакцинација са непознатом ефикасношћу. А сада ће они који су допутовали бити третирани као убице.

Али угонити људе у торове и затворене ковид – логоре је пола дела. Ни огрлица није довољна за ношење. Важно им је зачепити уста. Стога је истог дана када су британске власти најавиле поделу човечанства на једнаке и „црне“, Facebook увео нова правила према којима ће модератори брисати информације о вакцинацији против коронавируса, што се „сматра лажним или супротним званичним подацима здравствених власти.” Нема сумње да ће Твитер и други Интернет гиганти ићи истим путем.

И тако су се, у позадини овог безумља, појавила једноставно цинична вест, која је, упркос свој цензури, постала једна од највише разматраних. Док су домороци Британци на поводцу, мигранти одбијају да вакцинишу. Дакле, особље Научне саветодавне групе за ванредне ситуације (SAGE) при влади је цитирало податке према којима најмање око 72% тамнопутих и готово 42% људи из Пакистана и Бангладеша који живе у краљевини одбијају да се вакцинишу против COVID - 19. Неки из верских разлога, други то једноставно не желе и они се извуку. Стручњаци Лондонског центра за проучавање мањина и расизма (CERS) објаснили су одбијања чињеницом да многи представници етничких мањина који живе у Великој Британији не желе да се вакцинишу против COVID -19, јер не верују западним властима, због „расистичке реторике“.

Победу славе и педерасти  са феминисткињама. Управа болница при универзитету у Брајтону и Сасексу усвојили су нови родно неутралан речник за описивање пацијената. Према њеним речима, мајчино млеко би, на пример, требало назвати „људским млеком“ или „млеком родитеља који доји“. О овоме пише водеће издање The Times. 

Пре свега, назив породилишта се променио - Maternity services department  у Perinatal services. Реч maternity (у преводу „материнство“) уклоњена је, јер порођај везује само за женски пол. Управа је препоручила да се исправе и други називи. На пример, уместо breastfeeding  користите chestfeeding, а уместо „оца“ или „мушкарца“ користите „другог родитеља“. Нове речи ће се користити у болничким билтенима, на веб локацији установе и у друштвеним мрежама, као и у документима и на званичним састанцима. „Желимо да наш речник укључује све који користе болницу. Односно, не само жене, већ и трансродне или небинарне особе“, коментарисало је промене болничко руководство. „Представници локалне ЛГБТК заједнице прихватили су вест позитивно.

Сада желе да и друге британске институције следе пример болнице“, пишу новине. Из званичног речника Енглеза уклања се не само реч „мама“, са којом почиње говор већине деце планете, већ уопште и свако помињање материнства и улоге жене у рађању новог жтовота. Добро дошли у „врли нови свет“ Клауса Шваба!

А ово није свет Хакслија или Орвела. Све што се дешава на Магловитом Албиону култни амерички писац научне фантастике Филип Дик већ дуго предвиђа у својој причи „Тужни странац“. Само погледајте и упоредите са оним што се данас тамо дешава и можда ће бити овде. Тамо је приказано све - глобализација, дигитализација и диктатура са истребљењем неистомишљеника. Ствари су већ дошле до тачке хапшења „других“, као и цензуре.

 

Извор: РИА Катюша

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( уторак, 16 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.