header image
НАСЛОВНА СТРАНА
У Израелу четврта доза у најави Штампај Е-пошта
уторак, 07 септембар 2021

Портпарол одељења за контролу коронавируса у Израелу позвао је у суботу да се припреми за увођење четврте дозе вакцине против Covid-19.

"Вирус постоји и остаће ту, морамо се припремити и за четврту ињекцију", рекао је професор Салман Зарка за јавни радио Кану. Овај следећи одзив може се изменити ради боље заштите од нових варијанти вируса SARS-CoV-2, попут високо заразног соја Delta, рекао је званичник.

"Од сада ће ово бити наш живот", упозорио је он, не прецизирајући када би било време да се размисли о четвртој ињекцији.

Крајем јула, јеврејска држава покренула је кампању која је омогућила људима старијим од 60 година да приме трећу дозу вакцине, углавном од фармацеутског гиганта Pfizer / BioNTech. Од тада је постепено снижавана минимална старосна граница за приступ и најављено је прошле недеље да се проширује право на 3 дозе за све одрасле и адолесценте старије од 12 година.

До петка је 2.538.142 Израелаца примило трећу дозу.

Прошле недеље је министарство здравља објавило да зелени пасош - који документује потпуни распоред вакцинације или опоравак од болести - истиче шест месеци након што је убризгана друга или трећа доза вакцине, већ наговештавајући да би требало очекивати четврту ињекцију.

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

Извор: https://www.i24news.tv/fr/ "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 07 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.