header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Недоумице забринуте читатељке "Политике": после треће вакцине добила упалу срчане марамице Штампај Е-пошта
уторак, 21 септембар 2021
           Недавно сам због срчаних сметњи отишла на преглед приватно јер у дому здравља не раде ултразвук срца. Прегледана сам детаљно, а доктор ме је питао да ли сам прележала ковид. Одговорила сам да нисам, али сам се трипут вакцинисала.

Установљена је упала срчане марамице, а шок је уследио на докторов коментар да је то вероватно последица вакцинације и да није једини такав случај. Послала сам вест преко „вајбера” на око 40 адреса својих пријатеља и рођака и добила два позитивна одговора да су чули за такве случајеве или познају особу којој се то десило.

Ако заиста постоји веза између вакцине и болести (примила сам двапут кинеску и трећи пут„ фајзер”), зашто се о томе не говори јавно и шта о томе кажу наши познати професори др З. Радовановић, М. Ђорђевић, Б. Тиодоровић, Б. Несторовић, чланови кризног штаба и други стручњаци чија сам мишљења и препоруке пратила и уважавала. То би се морало испитати јер звучи забрињавајуће.

Бранислава Јузбашић Костић,

Београд

 

Извор: "Политика"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 21 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.