header image
НАСЛОВНА СТРАНА
OMICRON = MORONIC = ДЕБИЛСКИ = ЗА ДЕБИЛЕ Штампај Е-пошта
уторак, 30 новембар 2021

 Од почетка п(л)андемије до појаве „омикрона“ протекло је тачно 666 дана; случајно, је л?

26-27 новембра 2021. Светска здравствена организација назвала је нови сој коронавируса B.1.1.529 „омикрон“ и идентификовала га као „варијанту која изазива велику забринутост. И овде у потпуности делимо мишљење СЗО: након вести, конспиролошка заједница се прилично забринула:

 

Како следи са овог полузваничног скрина, који кружи мрежом од лета 2021. године, „омикрон“ би требало да буде тек у мају 2022. године, а ево тек је новембар 2021. године, а овај „омикрон“ је већ кренуо у поход планетом. Шта је следеће? Омега?

Још једна необичност која није прошла незапажено од стране конспиролога: OMICRON је анаграм од MORONIC, односно дебил.

Обично, када се измисли једно или друго име за трговачки бренд, политичку партију или нешто друго, у канцеларији се окупи гомила крупних људи и почне да смишља свакакве увредљиве називе за нови бренд, јер ово је прва ствар чиме ће се занимати конкуренти. И само ако нема очигледних прозивања и смешних мимова - тек тада је име одобрено.

У случају Б.1.1.529, реч је о неком новом и опасном соју, који је, по речима лекара, 500 пута опаснији од делте. Па ипак, како пишу, овај сој је најопаснији за људе који су се лечили од ранијих врста короне. Према томе, ток мисли антиваксера је предвидљив: ако је сој MORONIC - МОРОНСКИ, онда је то наговештај да ће само морони бити болесни од њега, односно, такорећи, ментално заостали? И тако испада да је све те мороне, СЗО, на неки начин, записала - све оне који су примили чудотворну ињекцију? Да ли је то као грешка креатора имена у СЗО? Не знају енглески тамо? Или је то тако лукаво изругивање над трагедијом људи?

Такође, како је наш читалац RusSpy скренуо пажњу, прошло је тачно 666 дана од датума 30. јануара 2020. године, када је СЗО прогласила пандемију и 26. новембра 2021. године, када је објављен овај „омикрон“:

Такође веома чудна коинциденција. 666 има веома озбиљан однос са магијом, али какве везе три шестице имају са медицином?

У међувремену, док се СЗО бори против новог соја, међу животињама је почела нека врста пандемије. Тако, према нашем читаоцу No4noj Jazz  у Пензанској области, неки људи већ лутају по двориштима и одузимају људима стоку:

      

Космонаути не објашњавају шта се дешава. Можда су животиње једноставно отроване житом, које су чак и гладне птице одједном престале да једу?

У Казању, који су већ обележиле вежбе за борбу против пандемије, почеле су и неке чудне ствари:

      

Уопште, било је доста вести о корони. И све у једном дану. И то не једноставан дан, већ - 666. од почетка борбе против пандемије. Сада не знамо ни шта ће бити за три месеца, односно 777. дана, али пратимо развој догађаја.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / thebigtheone.com

Последњи пут ажурирано ( среда, 01 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 12 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.