header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Генерални директор „Фајзера“ Алберт Бурла оболео од COVID-19 Штампај Е-пошта
субота, 20 август 2022
         У понедељак, извршни директор компаније "Фајзер" Алберт Бурла, који је вакцинисан четири пута, рекао је да је позитиван на COVID-19 и да има веома благе симптоме.

Према његовој објави на Твитеру, он је започео курс оралног антивирусног лечења за COVID-19 Paxlovid, у самоизолацији је и поштује све мере предострожности јавног здравља.

Таблету Paxlovid ФДА је одобрила за хитну употребу за лечење благог до умереног COVID-19 код пацијената са високим ризиком старијих од дванаест година, а недавно је коришћена и за лечење председника САД Бајдена.

Бурла је примио четири дозе вакцине против COVID-19 коју су развили Pfizer и његов немачки партнер BioNTech. „Отишли ​​смо толико далеко у нашим напорима да се боримо против ове болести да сам уверен да ћу се ускоро опоравити“, додао је он у новом посту у понедељак.

У марту, Бурла је у интервјуу за CBS рекао да је четврта вакцина против COVID-19 „од суштинског значаја“, иако је раније тврдио да би годишње вакцине биле најбољи приступ у борби против вируса.

Као што смо раније известили, „Реинфекција код вакцинисаних људи је чешћа него што се раније мислило“, наводи се у изјави исландских научника који су процењивали појединце поново заражене SARS-CoV-2 током таласа Омикрона на Исланду.

У том контексту, болест четвороструко вакцинисаног генералног директора компаније „Фајзер“ је једноставно ругло...

 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: https://rua.gr/

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 24 август 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 41 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.