header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Осигуравачи нервозни: Таласи изненадне смрти воде до пропасти Штампај Е-пошта
уторак, 24 јануар 2023

 Статистика смртности у Немачкој је нагло порасла од увођења вакцина против COVID-а, немачки осигуравачи су дошли до тако неочекиваног закључка. Важно је напоменути да у Сједињеним Државама представници осигуравајућих агенција такође алармирају због тога: претрпели су озбиљне губитке због пораста стопе смртности људи средњих година.

Немачки осигуравачи су проценили губитке због изненадне смрти међу својим клијентима. Локални медији извјештавају о статистичким подацима који показују алармантан пораст "изненадних смрти" и "неутврђених или неодређених узрока смрти". Према речима представника индустрије осигурања, скок се примећује након увођења вакцина против инфекције корона вирусом. Стручњаци сматрају да се заправо може говорити о кривичном делу против десетина хиљада људи, преноси МК.

Сличан тренд је раније забележен у САД. Тамо су осигуравачи навели да трпе губитке због плаћања осигурања у вези са порастом стопе смртности људи средњих година. О томе се расправљало у америчком Сенату прошлог децембра. Стручњаци из индустрије објаснили су да је стопа смртности међу здравим, радним људима старости од 18 до 64 године скочила за 40 одсто у трећем кварталу 2021.

То је, како наводе осигуравачи, можда због кампање вакцинације, јер овакви скокови у плаћању који би водили у пропаст раније нису били.

 Истовремено, САД сада разматрају идеју да наставе кампању имунизације становништва против коронавируса, по аналогији са вакцинама против грипа. Амерички здравствени регулатор предложио је коришћење једне дозе најновије ажуриране вакцине против ЦОВИД-19 годишње за већину људи, пренео је Ројтерс.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 24 јануар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.