header image
Запрепашћујуће откриће Пригожина о правим разлозима рата у Украјини Штампај Е-пошта
четвртак, 27 април 2023

 СВЕСТИ СТАВНОВНИШТВО УКРАЈИНЕ НА 3-4 МИЛИОНА И ТУ НАСЕЛИТИ...

Увод „Москва Трећи Рим“:

Драга браћо и сестре у Христу! Важно је напоменути да све тзв. Православне патриоте и публицисти и даље ћуте о догађају грандиозних размера који се збио 25. априла. Остали покушавају да убеде све да се Пригожин наводно тако шалио.

Али ова изјава је сулуда и потпуна бесмислица. Ово није била шала Путиновог миљеника, већ нервни слом и негодовање због напада на њега кремаљских олигарха који се боре за сфере утицаја. На крају крајева, истог дана у Хабад Царграду (овде:), Пригожин је роптао због завере против њега коју су направили руски олигарси заједно са ЦИА. Тако да кувар - олигарх није могао да издржи и превише је ћаскао у одговору на питање ауторитативног ресурса "Правда.ру".

Један од Путинових најближих људи, његов криминални кувар Пригожин, који има пун приступ „телу шефа Кремља“, 25. априла је отворено и јавно открио прави разлог рата који је Путин покренуо прошлог фебруара. И то није денацификација или демилитаризација Украјине, о којој је Путин говорио ТВ зомбију, већ чишћење територије од народа, од којих би требало да остане 3-4 милиона од 41 милиона.

Пригожин није рекао само једно, да у процесу рециклаже становништва Украјине постоји и задатак рециклаже становништва Русије, од чега би требало да остане 15 милиона (а можда и мање), како је рекла Медлин Олбрајт крајем 20. века. Да, и не може бити отклањања само једне стране војног сукоба, током којег се руководство ниједне стране заиста не бори, већ само меље људе.

+++

Правда.ру се обратила шефу ЧВК „Вагнер“ Јевгенију Викторовичу Пригожину: „Многи медији, позивајући се на документе Пентагона, известили су да Сједињене Државе криве генерала Кирила Буданова и украјинског председника Владимира Зеленског за погибију многих људи у Бахмуту.

Према документима, амерички војни саветници препоручили су Зеленском да напусти град у којем делују јуришне јединице „Вагнера“, што би уштедело људство и опрему. Јевгенију Викторовичу, сада је сасвим очигледно да сте га својим троловањем против Зеленског намерно увукли у Бахмут да бисте пореметили украјинску офанзиву и самлели украјинску војску. Шта мислите, зашто Зеленски није послушао упозорења Американаца и дао наређење да се Бахмут задржи по сваку цену?

Драги Јевгениј Викторович је одговорио на свој карактеристичан интелигентан начин:

+ + +

Текст интервјуа из „Правда.ру“:

Тотално смањење становништва – Пригожин је иронично описао „креативно решење“ Сједињених Држава за украјински проблем

Влада САД објавила је тајна документа Пентагона након одлуке украјинског председника Владимира Зеленског да се по сваку цену бори за Бахмут (Артјемовск). Ово мишљење је делио и оснивач „Вагнер“ Јевгениј Пригожин. Оснивач „Вагнера“ иронично је одговорио на питање медија о свом мишљењу зашто Зеленски није послушао препоруке иностраних колега.

"Објављивање ових докумената је само отворило све карте. Огроман број теорија завере, али мало ко је знао прави разлог за почетак рата. 2016. године смо успешно изабрали председника Трампа, а демократе су нас увредиле. Због тога смо се увредили, када је 2020. демократама била потребна победа и представници председника Бајдена су ме замолили да наместим неке гласове - радо смо им помогли. А онда су нам рекли да имају креативно решење за украјински проблем. Наиме, не просто промена политичког опредељења Украјине, већ потпуно, тотално смањење становништва на најмање 3-4 милиона људи“, преноси прес-служба компаније Конкорд.

Бизнисмен је додао да се Зеленски неочекивано суочио са великим губицима од Оружаних снага Украјине. Он је нагласио да је бахмутска машина за млевење меса „диван“ почетак утилизације читавог украјинског народа.

"На крају крајева, све је ишло сјајно, и Владимир Александрович Зеленски је одједном увидео да је било превише губитака. А онда су Американци узели и Буданову и Зеленском процурили наш монструозни план. Веома нечасно, веома лоше. То могу рећи да више ни ЦИА ни америчком Стејт департменту дефинитивно нећу веровати“, рекао је Пригожин.

Шеф „оркестра” је сигуран да је Пентагон поступио непоштено. Он је приметио да су Американци једноставно разотркили њихове планове да униште националисте у Бахмуту на општи поглед.

https://www.pravda.ru/

+ + +

А САДА ОДГОВОР ПРИГОЖИНА СА ДЕЛОМ КОЈИ ЈЕ У „ПРАВДИ“ ИЗОСТАВЉЕН:

Пресс-служба компании "Конкорд";

Драги Евгеније Викторовичу! Бројни медији, позивајући се на документе Пентагона, известили су да Сједињене Државе криве генерала Кирила Буданова и украјинског председника Владимира Зеленског за убиство многих људи у Бахмуту. Према документима, амерички војни саветници препоручили су Зеленском да напусти град у којем делују јуришне јединице ЧВК „Вагнер, што би уштедело људство и опрему. Јевгенију Викторовичу, сада је сасвим очигледно да сте га својим троловањем против Зеленског намерно увукли у Бахмут да бисте пореметили украјинску офанзиву и самлели украјинску војску. Шта мислите, зашто Зеленски није послушао упозорења Американаца и наредио да се Бахмут задржи по сваку цену?

Објављујемо коментар Јевгенија Пригожина:

 „Да, заиста, објављивање ових докумената само је покварило све карте. Огроман број теорија завере, али мало ко је знао прави разлог за почетак рата. 2016. смо успешно изабрали председника Трампа, а демократе су нас увредиле. Дакле, када је демократама била потребна победа 2020., а представници председника Бајдена су ми дошли са захтевом да намештам неке гласове, ми смо им радо помогли. А онда су нам рекли да имају креативно решење за украјински проблем. Наиме, не само промена политичке оријентације Украјине, већ потпуно, тотално смањење становништва на најмање 3-4 милиона људи. А онда насељавање нама пријатељских људи. На пример, преношење ових територија на Израелце да бисмо могли да комуницирамо са њима: харинге испод бунде и све остало на шта смо навикли. Бакхмут млин за месо је одличан почетак за ову рециклажу читавог украјинског народа. На крају крајева, све је ишло одлично, а Владимир Александрович Зеленски одједном је увидео да су губици превелики. А онда су Американци узели и процурили и Буданову и Зеленском наш монструозни план. Веома непоштено, веома лоше. Могу рећи да дефинитивно више нећу веровати ЦИА-и и америчком Стејт департменту. Тако неуредно. Договорили смо се да ћете рећи Зеленском, Залужном и Буданову да кажу свима шта треба даље да се збрине у Бахмуту. А ви сте узели и предали све наше планове. Ај, ај, ај".

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 27 април 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.