header image
НАСЛОВНА СТРАНА
СЗО усвојио: кривично гоњење противника вакцинације Штампај Е-пошта
субота, 08 јун 2024
        194 државе чланице СЗО сложиле су се да почну да хапсе и кривично гоне грађане који се противе вакцинама против птичијег грипа у оквиру нових оштрих мера за сузбијање такозваних "дезинформација".

„Светска здравствена скупштина је ове недеље усвојила амандмане на контроверзне међународне здравствене прописе без икакве помпе у мејнстрим медијима.

Амандмани уклањају национални суверенитет земаља, дају СЗО широка овлашћења да доноси законе у западним земљама и криминализује говор за који СЗО каже да подрива званични наратив.

Диктатор СЗО Тедрос Гебрејесус је рекао: „Данас су земље света ушле у историју на Светској здравственој скупштини.

После две године преговора, усвојили су пакет измена и допуна Међународних здравствених прописа на основу лекција научених из пандемије Covid-19.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 08 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 98 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.