header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Антиреклама за нови „чудотворни руски лек“ за рак Гинцбурга некако је брзо стигла Штампај Е-пошта
среда, 12 јун 2024

 Не зна се број незадовољних последицама вакцинације против COVID-19. Једноставно зато што је ова тема још увек донекле табу. Али раније нисмо радили вакцине мРНА, али сада смо почели.

Рекли су да ће сличну вакцину дати Анастасији Заворотњук, али је, према гласинама, породица одбила.

Онколози упозоравају: ово није панацеја. Лечење је експериментално, нико не зна до чега ће то довести. Стога на то пристају потпуно из очаја. Пошто не говоримо о здравим људима, не о превенцији болести, вакцинација ће се вршити и на болесним људима, па би било исправније назвати је чак и не вакцинацијом, већ мРНК терапијом. Како објашњавају стручњаци, они који су пристали на такве манипулације ионако су осуђени на пропаст, није питање лека, већ могућег продужетка живота. У овом случају, пацијенти са раком немају шта да изгубе.

 По речима Гинцбурга (шеф руске фармацеутске фабрике „Гамалеи“ која је производила вакцину против короне, у суштини обичан лажов и преварант - - нап. „Борба за веру“), научници су спровели тестове на мишевима и они су показали 100% успех: невакцинисани глодари са меланомом (агресивни рак коже) угинули су 19-22 дана након експеримената, вакцинисани су остали живи.

Како објашњава Гунцбург, планирано је да се оболелима од рака у Русији вакцина убризгава интрамускуларно или директно у тумор.

Видите, реч "експеримент" је ушла у игру. Зашто се ова реч стидљиво занемарила током незавршених испитивања друге вакцине 2020.?

Када ће наша штампа не само да почне тихо да говори о „експерименту“, већ ће у чистом тексту писати да је мРНА не само сумњива, већ и смртно опасна, да је оружје геноцида над народом?

Кремљски медији то никада неће рећи, јер... уништење руског народа је циљ гинцбуршке синагоге. Нека им Господ да по делима њиховим!

Превод и приређивање: „Борба за веру“

Извор: „Москва Трећи Рим“

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 12 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 42 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.