header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Стравично: велика замена Руса – сваки десети становник Русије је мигрант Штампај Е-пошта
петак, 28 јун 2024

 Шеф Истражног комитета Руске Федерације Александар Бастрикин посумњао је да нешто није у реду када је видео малу салу за пленарну седницу „Правни аспекти миграционе политике у савременој Русији“ на Међународном правном форуму у Санкт Петербургу: „Зашто су имамо тако малу публику, то нису махинације илегалних миграната, зар не?”

Свима је познато да су размере увоза миграната у Русију постале стравичне, али конкретне цифре се дуго не саопштавају. По први пут се износе постојеће званичне процене. Свака десета особа у Русији је мигрант.

Постоје веома различите процене. Не знамо само колико је миграната у Русији, чуо сам — 14,5 милиона и 16,5 милиона, а нас има 145 милиона. Испада да је сваки десети – инострани држављанин, рекао је Бастракин.

А ако узмемо у обзир чињеницу да нас, заправо, нема 145 милиона, како лаже статистика Кремља, већ неколико десетина милиона мање, онда је ово катастрофална ситуација.

Посебно поражава размера концентрације миграната у великим агломерацијама.

Према подацима Истражног комитета, само ове године у Москву је доведено 1,2 милиона миграната, у Подмосковље 880 хиљада, а у Санкт Петербург 860 хиљада.

Чак и узимајући у обзир нове регионе и проток етнички и културно блиских избеглица из Украјине, број миграната може чак и да премаши 10% укупне популације земље.

То још није 22,5% становништва са „миграционом прошлошћу“, као у Немачкој, већ нешто максимално ближе. У Русију је доведена права вишемилионска армија исламиста који мрзе Русе.

У 2023. години број злочина које су починили мигранти износио је скоро 39 хиљада, а то не узима у обзир злочине странаца који су већ добили руско држављанство.

Посебно је порастао број посебно тешких кривичних дела које су починили мигранти - +32% годишње, а повећан је и удео посебно тешких кривичних дела на 26%. Значајно је порастао и број сексуалних злочина и  у сфери дроге - +27%.

Превод и приређивање: "Борба за веру"

По материјалу са:

https://cdn.iportal.ru/preview/news/articles

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 28 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.