header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Лукави фанариоти у САД подржали и Бајдена и Трампа на изборима Штампај Е-пошта
уторак, 16 јул 2024

 Архиепископ амерички Елпидофор се молио за америчког председничког кандидата Трампа.

Поглавар грчке архиепископије Фанара у Сједињеним Државама, архиепископ Елпидофор (Ламбриниадис) молио се за председничког кандидата Доналда Трампа и његове саветнике, молећи за њих мудрост, милост и дух дужности. Архиепископ Елпидофор је на свом Фејсбуку објавио текст молитве.

„Дај кандидату, председнику Доналду Трампу, и његовим саветницима и консултантима мудрост, благодат и дух части“, написао је фанариота.

Такође је замолио Господа да креатори политике посегну за потребама свих Американаца тако што ће осветлити добру владу угледним институцијама „најбољом надом света“ за живот, слободу и потрагу за срећом за све.

Љигави Грк је активно подржао актуелног председника САД Џоа Бајдена.

„Американци грчког порејла су увек били његове (Бајденове – ур.) најватреније присталице... Знам да у председнику Бајдену наша Црква и хеленизам налазе пријатеља у Овалном кабинету“, рекао је он.

Последњи пут ажурирано ( уторак, 16 јул 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 15 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.