header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Вања Вученовић: Вакцинисање интернета Штампај Е-пошта
недеља, 02 мај 2010

Вања Ј. Вученовић

ВАКЦИНИСАЊЕ ИНТЕРНЕТА

И збачена би аждаја велика, стара змија, која се зове ђаво и  сатана,

која заводи сву васељену, и збачена би на земљу,

 и с њом збачени бише анђели њезини

                                                         (Откривење 12.9) 

          Таман што сам помислио како је глобална “стара змија”, са свим њеним лажима о “свињској пандемији” и намером да човечанству убризга геноцидне вакцине , бар за неко време збачена у таму из које је уосталом и произашла, ето ње нама опет. 
Подигла је она своју главу поново без проблема, без било каквог стида или макар осећаја одговорности, као да се ништа није десило, као да није тотално раскринкана и огољена у својој мрачној “орвеловској” намери  да овом, још колико-толико свесном свету зада још један  ударац у правцу, погодићете већ – одузимања слободе. Макар  да се та “змија” и сто пута сакрила иза Светске здравствене организације (СЗО) -  мож' мислит ауторитета - за нас више нема лажи, нема преваре.  Ако ћемо поштено, уколико вас сећање добро служи, присетите се само која је била улога СЗО у данима “распиривања” пандемије и подметачине са вакцинама?  Па управо нас је СЗО, преко “наших” здравствених шегрта и премудрих епидемиолога,  читаву претходну  годину убеђивала како је од животне важности да се што пре, сви до једнога,  вакцинишемо јер ће у супротном наступити свеопшти потоп, приближан Армагедону , који , да се разумемо и не лажемо, “екипа илуминизираних “Олимпијаца” с врха жељно већ годинама  провоцира и ишчекује.  Али, то је већ тема за неки наредни текст.

И одједном је све застало. Пандемија испарила а вакцине проглашене као беспотребне?! Замислите, прво су подигли читав свет на ноге, утеравши несносан страх у кости сваком поштеном човеку, да би једног дана тек  тако,  без било каквог објашњења и појашњења,  прекинули своју “свињску баладу”? Само су нам немушто саопштили : готово је, представа је завршена!  И чему онда служи СЗО, и на чему онда, молим лепо, та институција заснива свој кредибилитет и ауторитет?  Па шта треба да закључим, да нас је СЗО све време, у ствари, обмањивала? Питам се, за чију корист и у чијем интересу све то ради ? И шта ми након свега  преостаје него да закључим: да је управо она покровитељ “пакленог плана” који су ин виво спродиле фармацеутске куће и поједини надобудни државни чиновници, да не кажем министри, и фела премудрих епидемиолога? У реду, неко је узео силни профит на вакцинама, и то је данас јасно и врапцима на грани. Али постоје ту још нека неугодна питања на чије потенцијалне одговоре сам упозоравао од самих почетака ове “свињарије” везане за пандемију, производњу вакцина и обавезно вакцинисање.

Зато, још једном питам, иако сам све сигурнији у одговор до којег сам дошао, да ли иза свега овога постоји  и нешто дубље и мрачније по судбину човечанства; коме је било потребно  да испита којом брзином ће се “нови грип” ширити, и колико експресно и спретно ће бити  организоване службе у националним оквирима задужене за спровођење, показале се у претходном периоду, готово насилног  вакцинисања? Када кажем готово насилног, то никако не значи да у неком будућем налету “случајно насталог “ и мутираног вируса неће бити принуде у циљу свеопштег пелцовања светског становништва, а поново под покровитељством управо помињане филантропске СЗО.  Да ли нас кроз годину, две, три, или десет очекује неки нови, рецимо, овчији или говеђи грип? Шта ће нам тада спремити, какав смртоносни коктел у вакцинама, и каквим законима ће нас обавезивати да послушно примимо вакцину? И шта ће се десити уколико и тада свему томе кажемо одлучно НЕ? Познати истраживач феномена свињског грипа Јане Бургермеистер  је у једном од својих интервјуа навела да је дошла до драгоценог податка да  постоје озбиљне индиције да се у појединим демократским земљама Европе, замислите,  припремају такви драконски  прописи, према којима, сваком појединцу који се убудуће буде  одупирао вакцинацији, прети одузимање основних личних, политичких и економских права. Дакле, својеврсна екскомуникација из друштва, и то до смрти, наравно. Овакав сценарио ни у ком случају није немогућ, и никако га не би требало искључивати уколико се има у виду колика се само тензија направила поводом претходне пропале вакцинације. Вероватно се сећате како нам је министар претио да ће се он лично постарати да се сви до једнога вакцинишемо. Забринут је, кобајаги, за наше здравље, ма немојте ми рећи! На који начин је показивао ту своју бригу, жељом да нас експресно вакцинише недовољно испитаним вакцинама? Зашто му се баш толико журило? Дакле, читав сценарио који смо преживели отвара нека суштинска питања на која бисмо морали што пре наћи одговоре, јер је то, побогу људи, у нашем интересу, а ови неког следећег пута, неће питати двапут. Будите уверени у то. Јер када “газде с врха” поново буду нешто наредиле, дворска луда ће морати то и да "одради", успут забављајући газду, са све осмехом на лицу. И без обзира на све потенцијалне последице по све нас.         

Чули сте већ за “теорију златне милијарде”. Уколико нисте, иако је мала вероватноћа за тако нешто, крајње је време да се упознате са њом, те да је доведете у контекст помињане пандемије свињског грипа и вакцинисања и да мало више поразмислите о тој цивилизацијској теми.  А онда, наравно,  сами изводите закључке, јер, ја не желим да вам намећем  своје мишљење, уосталом, као ни до сада.

Али, чисто да вас обавестим о још једном важном аспекту. Многи инострани и уистину независни интелектуалци, стручњаци и признати здравствени радници су упозоравали да се путем обавезне вакцинације, заправо, намерава спровести акција глобалног чиповања нанотехнологијом, како би се успоставила потпуна контрола над животом сваког човека на планети.  Не би било згорег да и о овом битном  аспекту добро размислите. Познато вам је и то да управо на ту и такву опасност упозоравамо све време. Одговоре на  сва  та питања свакако нећете добити од ресорног министра или дежурног епидемиолога који су у последње време, после фијаска вакцинације заузети играњем жмурке и човек више не може поштено ни да их види нити чује.  

А сада се сви ви, поштовани читаоци, вероватно већ  питате због чега је код мене присутна толика доза резигнираности кад пишем о овом феномену и о овој теми. Па онда да вам и откријем шта је оно што је “долило уље на ватру”. То је, у ствари, и права тема овог текста. И наравно да сам најслађе оставио за крај. Не знам колико вам је познато, али пре неколико дана објављено је занимљиво саопштење  Светске здравствене организације,  у коме се наводи  да су “нови медији попут Тwиттера, блогова и маилова, пореметили информисање у вези с новим грипом Х1Н1“, те да вероватно потребно озбиљно размотрити и тај проблем у неким следећим великим здравственим кризама. О чему се ради, сада им је интернет крив? Како да схватимо све ово ми који смо све време „пандемије“ истрајавали у настојању да се саопшти и обелодани истина о свим овим значајним феноменима по човечанство? Да ли они то прете укидањем интернета, и, да ли то они намеравају и њега да „вакцинишу“? Да униште и ограниче последњу оазу слободне речи и слободног и критичког мишљења, како би онда несметано и без било каквог отпора спроводили у дело своју још недосањану „златну милијарду“? Предосећам да ће у скоријој будућности  лукава „змија“ и тако нешто покушати, али могу лично, у своје име, да јој обећам да неће ићи баш све по плану који преварно прави и кроји кроз векове. Контраудар таквом, све извеснијем, сценариу ће и тада постојати, а глобални „просветљени“ шегрти би се лако могли изненадити отпором на који ће засигурно наићи. Нећемо се штедети ни тада, кад год то било. Чекамо и тај тренутак.

Наравно, то је тема за размишљање и за ове „наше“ локалне лакеје глобализма, уколико би и помислили или се, не дао им Бог, одлучили на такав корак. Али  понављам, на све су они спремни, јер да имају и атом образа отишли би заувек, заједно са пандемијом. Испарили. Ипак, не треба инсистирати, јер питање морала, части и образа су за неке мисона именица и недостижна категорија.

С друге стране, једна ствар, ипак, охрабрује. Чули сте вероватно како мудри људи говоре, да је народ најопаснији када ћути. Примећујете ли да се овај наш српски  последњих годину дана готово и не чује? Мудрује и чека.  Кажу и да је сит свега, свих силних обећања... Посебно су му приселе пандемије и вакцине. А нарочито му припада мука од министара и епидемиолога који се „брину“ за његово здравље.

Али, када мало боље размислим, ко зна зашто је све то добро. 

Дакле, ми ћемо да чекамо.

Па да видимо, онда, ко ће се усудити да „вакцинише“ интернет...

Нови Сад, 17.04.2010.

Извор: „Српска аналитика“

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 03 мај 2010 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 33 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.