header image
НАСЛОВНА СТРАНА
У служби Великог брата Штампај Е-пошта
четвртак, 23 децембар 2010

 Убацио чип у руку да не користи кључеве

        Стручњак за компјутере Џо Вулер (Joe Wooller) из Сиднеја дошао је на оригиналну идеју како да се реши гомиле кључева, уградио је у десну шаку микрочип од само 10 долара и сада се пред њим отварају сва врата у кући.
 

Овај први Ози робо-човек сада једноставно, на сензор, стартује и свој мотор-бицикл и отвара врата од гараже и аутомобила.

“Досадило ми је да носим са собом гомилу кључева и да понеки редовно изгубим. Отишао сам код доктора и једноставно, под локалном анестезијом, уградио микро-чип. Сада радим на томе да на тај сензор стартујем свој аутомобил, укључим светло у кући и слично”, рекао је Вулер.

Овај чип, који је плитко испод коже, скоро се и не види, а Џо каже да га и не осећа. О уградњи чипа-импланта размишја и супруга Тања.

“Можда ћу и ја да се одлучим на овај корак. Мислим да ће ми то помоћи да лакше водим рачуна о нашој деци", рекла је Тања.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/105798/Ubacio-cip-u-ruku-da-ne-koristi-kljuceve

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 23 децембар 2010 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 12 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.