header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Корона и свет као глобални карантин најављени на отварању Олимпијских игара у Лондону 2012!!! Штампај Е-пошта
субота, 11 август 2012

Да „Борба за веру“ дуго памти и пажљиво прати знаке времена, потврђује се и на следећем примеру. Наиме, приликом отварања Олимпијских игара у Лондону, крајем јула 2012. године, ми смо редовно извештавали да светски сатанисти спремају нешто крупно, што су они и најављивали и то показивали у симболици игара. У оптицају је било чак и зацарење Антихриста (овде:)

Међутим, Господ им је тада осујетио планове, о чему смо детаљније писали у нашем тексту „Синагога сатанина против Цркве Божије " (овде:).

Отварање ових игара било је препуно окултистичке, односно – сатанистичке симболике, чије значење у том тренутку непосвећенима није било сасвим познато. Но, тек сада неке ствари постају више него јасне. Корона вирус, масовне епидемије и претварање света у глобални карантин, који ствара и њиме манипулише светска закулиса, припремајући устоличење светског владара - Антихриста, - најављен је на отварању Олимпијских игара у Лондону 2012. године!!!

Прочитајте текст у прилогу и погледајте пажљиво фотографије, и све ће вам бити јасно.

Уредништво  

+ + +

Језивим призорима отворења Игара најављен почетак езотеричног Новог светског поретка

Ако сте се током праћења свечаности отворења Олимпијских игара у Лондону питали какве везе све то има са спортом, нисте били једини. Ако нисте схватили шта се управо дешава, вјерујте, с вама је све у реду. Интернет је преплављен питањима зачуђених гледалаца који нису могли схватити шта болнички кревети, мноштво утвара и чудних створења раде на свечаности једне спортске манифестације.

Питања су сасвим на месту, но њихово објашњење нису могли дати спортски коментатори, него само добри познаваоци Библије и симболике тајних друштава, масонских ложа и илумината, који су се потрудили представити аудиторијуму од неколико милијарди људи у управо из свог седишта, Лондона. Ти људи, како смо могли видети, воле да користе окултне симболе и ритуале који, према тумачењу познавалаца крвне лозе елита кроз историју, мегаспектакл покушавају 'хипнотизирати неинциране', широке масе гледалаца који остају очарани грандиозношћу и ватрометом, задивљени моћи и богатству Велике Британије не видећи скривене мотиве организатора.


Међутим, да ће ове Игре бити више од спорта могло се закључити и пре почетка свечаности отварања. Реч је о познатим рефлекторима стадиона у облику пирамида с означеним врхом на којем се у масонској симболици налази свевидеће и једнооке чудовишне маскоте, те реч Зион, која је у облику пузле изабрана за лого овогодишњих Игара. Нека од објашњења свега што се догађало те вечери на стадиону у Лондону наизглед делују параноично и фантастично, но, поређења и асоцијације које се намећу након свечаности отварања Игара никога нису оставиле равнодушним, посебно у контексту актуалне финансијске кризе и чињенице да се свет поново налази на ивици новог светског рата.

Чудна постоља за рефлекторе - масонске пирамиде

Чланови породице из ланца крвне линије, могли смо видети, истакли су своје симболе од самог почетка Игара. Бакља, или пламен просветљења, древни је симбол илумината, који означава тајно знање које је скривено од људског рода и познато само инициранима, члановима мистичних школа. Реч Зион у службеном логу Игара, према теоретичарима завере, означава политички програм за стварање Новог Јерусалима, или Новог светског поретка и једне светске владе. У том контексту, олимпијски кругови, њих пет, означавају пет континената уједињених под глобалном наднационалном владом. Према истој теорији, припадници данас владајуће крвне линије потичу из Сумера, Вавилона, Ханаана и Египта. Они су оригинални следбеници мистичних култова, древне свештеничке класе и фараона. Од њих су настали европска краљевска крвна линија и венецијански банкарски олигарси и, коначно, данашњи власници највећих банака и корпорација.

Ритуално звоно

Дакле, шта је заправо неколико милијарди гледалаца широм света гледало те вечери, 27. јула, а о чему маинстреам медији неће написати ни редак. Службени почетак свечаности отварања Игара означен је звоњавом звона великог тешког 23 тоне, највећег звона на свету, којим су, према порталу riseearth.com, елите крвне линије (bloodlines) службено означиле почетак њихова езотеричног Новог светског поретка. Успут, први пута звоно је приликом отварања Игара коришћено на нацистичким играма у Берлину 1936. Уследила је сцена којим је доминирало дрво на врху брега у облику пирамиде или зигурата уз извођење композиције 'Нимрод' из 'Енигма варијација' Едварда Елгара. Пирамида или Зигурат заправо асоцира на древни библијски Вавилон, родно место лажних религија, црне магије и паганства, мајке свих гадости на земљи, како се наводи у Откривењу. Краљ Нимрод био је први светски диктатор и као градитељ вавилонске куле сматра се првим и најбољим мештром масонског братства. Оригинални 'Светски поредак' вуче корене управо из Вавилона, где је Нимрод дигао побуну против Бога (Јахве) покушавајући завладати светом и свим народима. Према Библији, Господ је побркао језике и изазвао селидбе народа који су населили нова подручја. Вавилонско царство расцепкано је и тако је први историјски покушај стварања Новог светског поретка на земљи пропао.

Церемонија плодности из древног Вавилона

Плес око мотке у првим минутима свечаности, како тумачи портал riseearth.com, традиционални народни плес је у земљама западне Европе, но као и многе друге наслеђене западне традиције, ради се о древном паганском обреду којим се зазива плодност. Овај обред укључује мотку која представља мушки принцип, фалус, док узде представљају женски принцип... Неки истраживачи верују да плес око мотке вуче корене из древног Вавилона.

Гори "Дрво познања" на Зигурату

У следећем призору испод дрвета се окупљају људи у традиционалним енглеским оделима и шеширима уз пратњу дечјег хора који пева песму Јерусалим и стихове: ''Је ли Јерусалим подигнут овде, између тамних сатанских млинова''. Збор наставља да пева када Кенет Брана обучен у Исамбард Кингдому Брунела, славног британског инжењера почиње да чита стихове из Шекспирове 'Олује'. Али какве стихове? Шекспиролог, Џејмс Шапиро, професор на Универзитету Кембриџ, рекао је за riseearth.com како му је чудан избор стихова које у 'Олуји' изговара један од главних ликова Цалибан за нешто што би требало да буде нека врста олимпијске химне. 'Зашто избор стихова о пола-човеку пола-звери', пита се Шапиро. Како се показало - делови Шекспирове 'Олује', били су само најава да је тема Олимпијских игара 2012. - магија. Шекспиролози верују да је 'Олуја' написана 1610./11. године и сматрају ту књигу последњим делом које је Шекспир лично написао, иако истичу бројне сличности између тог дела и књиге 'Нова Атлантида', чувеног британског окултиста Франсиса Бејкона, који је између осталог, говорио да је наука у вишој фази заправо магија, те је још у 17. веку у својим делима предвиђао појаву телевизора и авиона(!).

И 'Олуја' и 'Нова Атлантида' садрже делове са путницима који стижу на острво којим влада чаробњак (Просперо у 'Олуји', и 'Саломон' у Новој Атлантиди), који има моћ владања над целом природом. Међутим, дубљом анализом, откривено је још више сличности између ова два дела које упућују на закључак да је аутор 'Олује' заправо Бејкон. По томе како описују друштва којим влада елита уз помоћ тајног знања, и 'Олуја' и 'Нова Атлантида' одличан су увид у окултну филозофију ружокрижара, масона и илумината. Бацонове наводна веза с розенкројцерима и слободним зидарима тема је бројних стручних књига, па неки не искључују ни да је управо он аутор свих Шекспирових дела.

Светковина бога Сатурна

У наставку олимпијског окултног ритуала, људи су позвани да учествују у чину Ворк Но. 1197., перформансу уметника Мартина Крида с позивом да три минута звоне сва звона у земљи, од звона на вратима, на бициклима, у црквама и школама. Звоњава звона у окултним обредима има значајну улогу јер ослобађа вибрације са моћним ефектима. У ритуалима обично означава почетак или крај неког магијског чина. Сам број 1197. за нумеролога ће такође имати скривено значење, већ и због тога што садржи и 11/9, датум напада на Куле близнакиње у Њујорку.

Још један симбол са свечаности заслужује пажњу. Реч је о дрвету на врху (вавилонске) куле, зигурата или пирамиде, који због свега што је поменуто раније, не представља само британски зелени крајолик, него дрво познања из старозаветне приче о Адаму и Еви. Наиме, познато је да се елитистичка окултна религија темељи на тзв 'тајни сатане', спознаји добра и зла, с којом је човек постао једнак Богу.

Индустријска револуција и "димњаци"

Свечаност отварања Игара великим делом заснива се на причи о развоју модерне историје, причи о томе како се Британија, 'зелена и угодна земља', трансформисала кроз индустријску револуцију и 'мрачне сатанске млинове', из поезије Вилијама Блејка. Порука је следећа: Све од еманципације жена, ратова двадесетог века, развоја националног здравственог система до модерног дигиталног доба - све се догађало под надзором свевидећег ока крвне линије илумината, односно - они су контролна сила која стоји иза развоја наше историје.

Најмрачнија сцена свечаности управо је сцена о здравственом систему, који је код већине гледалаца изазвао нелагоду и језу. Питање је шта је представљала дивовска глава одојчета без тела смештеног испод дивовске утваре под капуљачом.

 
Тада није била јасна ова сатанистичка симболика - демон "крсти" децу у болници 
(најава Короне и других епидимија у којима демони у глобалном карантину "крштавају" децу и одрасле вирусима и жигом звери - нап. "Борба за веру")
 
 


 
Чудна беба у боници настала као плод демонске присутности

Према неким тумачењима, овај чин отварања подсећа на обред 'сахрану бриге' у Бохемиан Гровеу у Калифорнији, којим учесници симболички у себи убијају бригу за ближњег како би могли без гриже савести спроводити планове владара из сенке. У том обреду лутка у облику детета жртвује се Молоху у облику џиновске сове. У лондонској свечаности, осталу децу у дивовским креветима прогањају мањи тамни ентитети, што је уједно један од најјезивијих делова 'свечаности', посебно ако представља најаву нечега што би се према плану илумината требало догодити, попут 'упутстава' са споменика илумината у америчкој савезној држави Џорџији. На каменим блоковима, на осам језика (енглеском, шпанском, свахилију, хиндуском, јеврејском, арапском, кинеском и руском) уклесан је дијаболички план о потреби 'одржавања броја становника Земље на пола милијарде у складу са природом'.

 

 

Аутор: Маринко Бобановић

Извор: „Дневно хр.“

Последњи пут ажурирано ( недеља, 29 март 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
Строго забрањујемо преузимање материјала са „Борбе за веру“ у циљу њиховог публиковања у клиповима на „Јутјубу“ без нашег претходног одобрења.

(Детаљније овде:)

+ + +

ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

"Борба за веру" на "Рутјубу":

 
На канал ући кликом на слику или овде:
+ + +
 
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.