header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Протојереј Борис Молчанов: Епоха Апостасије (2)
АПОКАЛИПСА
Thursday, 20 June 2013

 ПОЛИТИЧКА АПОСТАСИЈА

Јер тајна безакоња већ дејствује,

само док се уклони онај који сад задржава.

И тада ће се јавити безаконик...

 (2 Сол. 2, 7-8)

Из ових речи Св. Апостола види се да Апостасија отвара врата Антихристу и да ће се она састојати у уклањању онога који задржава. Изрази: „онај који задржава", „који држи", „који влада" потичу од истог грчког глагола έχο - држим, а који употребљен са разним предлозима и члановима означава или силу, која се састоји у извесном поретку државне власти или носитеља те власти, или пак саму власт која влада (Рим. 13, 1; 2 Сол. 2, 7).

Детаљније...
 
Др В. Димитријевић: О једној "пророчкој" причи
Текстови Владимира Димитријевића
Wednesday, 27 May 2020

  „ФИНАЛНА РЕВОЛУЦИЈА“ ГОРАНА АРАНЂЕЛОВИЋА                          

О КЊИГАМА КОЈЕ НАЈАВЉУЈУ БУДУЋНОСТ

Кад је кренула „корона п(л)андемија“, многи су се сетили књига које су све ово најавиле. Углавном страних...У њима се, пре четири деценије, кажу, помињао и Вухан, као почетак свега.  И Срби су имали мајстора прозе, Борислава Пекића, који је 1983. године написао „Беснило“.

Детаљније...
 
Стеван Зивлак: Арсеније Чарнојевић и новоидентитет Црне Горе
ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА
Wednesday, 27 May 2020

 У новијој историји наше Свете Цркве, историјска и правна прекретница се догодила одлуком Пећског Патријарха српског Арсенија III Чарнојевића, да пресели административно седиште Пећске Патријаршије у хришћански свет из Отоманске империје, са поробљених простора Србије у Хабсбуршку монархију која је у то време окупљала остале хришћанске државе Европе у Свето Римско Царство.

Детаљније...
 
Митрополит Августинос Кандиотис: Мир света се клати на једном концу (видео)
АПОКАЛИПСА
Wednesday, 30 May 2012

 ПОСЛЕДЊА ВРЕМЕНА

Крај света ће бити говори нам Христос: „као у дане Нојеве“ (Мат. 24,27). А наши дани су као дани Нојеви. Зато што смо скренули са правог пута и треба да чекамо Нојев крај. Ово вам не говорим ја, епископ Флорине, тобож строг, то нам говоре друга уста, савременици, политичари и научници, људи поштовани у Америци и Русији, они предвиђају да смо близу олује.

Детаљније...
 
Слободан Рељић: Рокфелер фондација објавила план за тестирање Американаца – нема више мигољења
СВЕТ ОКО НАС
Tuesday, 26 May 2020
 ОЖИВЉАВА СВЕТ ПОСЛЕ КОРОНА ВИРУСА – ИГРА И МУЗИКА НИСУ ОБАВЕЗНЕ

Трг у грчком малом граду у корона добу. Опустео. Иако су људи ту негде. Где би били. Мушкарац у качкету прилази оркестру, њих троје, и нешто им говори… Знате, оно кад се наручује песма код балканских народа. „Зорба“, виче и диже прст…

Детаљније...
 
Документарни филмови о вакцинама: "ФЕМА инсајдер" и "Игла у мраку"
СВЕТ ОКО НАС
Tuesday, 26 May 2020
       Поштовани читаоци, представљамо вам један кратак филм-истраживање у коме се види сведочење Американке, која је 20 година радила за САД и решила да сведочи о плановима државе о вакцинама, као и о шокантним детаљима везаним за садржај вакцина - нано чиповима, хуманизованим мишевима и хуманизованим биљкама, а које се убрзано намећу целом човечанству. Други је ужасавајући, међутим нажалост итекако реалан, документарац о вакцинама који би требало да одгледа сваки човек. Шта су заправо вакцине, и још битније... шта садрже?... Погледајте...
Детаљније...
 
Немања Ђукић: Баук короне хара полусветом
СВЕТ ОКО НАС
Tuesday, 26 May 2020
           КОТОР ВАРОШ, 3. марта – Хистерија у вези вируса званог корона не јењава. Заправо, могло би се рећи баш супротно. Судећи према реакцијама јавности, ова биополитичка и маркетиншка манипулација даје фантастичне резултате.
Детаљније...
 
Протојереј Борис Молчанов (1896-1963): Епоха Апостасије* (1)
АПОКАЛИПСА
Wednesday, 19 June 2013

 „Иду, иду страшни таласи свеопштег потопа, који је истребио род људски, иду таласи лажи и таме, окружавају са свих страна, спремни да потопе васељену, да истребе веру у Христа, да разруше на земљи Његово Царство, да изопаче карактере, да отупе, унизе свест, да успоставе власт злобног владара света".

Свети Игњатије Брјанчанинов

Детаљније...
 
Драган Милашиновић: Ванредно стање и мигранти
СВЕТ ОКО НАС
Monday, 25 May 2020

 Уместо увода или јутро у Смедереву  07. априла 2020.

Уторак,  07. април 2020. Смедерево. Улазак у четврту недељу  Вучићевог ванредног стања. Србија у ланцима. Војска на улицама са дугим цевима. Хапшења. Милион евра изречених казни. Међуградски јавни саобраћај у потпуном прекиду. Константно пооштравање мера. Kукњава и претње, све смркнутији Кон… Стварање све веће панике. За наше добро…

Детаљније...
 
Кинези извели сатанистички ритуал у Бору - заклали јарца и просипали крв широм рудника
СВЕТ ОКО НАС
Monday, 25 May 2020
         Рудник „Ново Церово“ у Бору, који је под ингеренцијом кинеске компаније „Зиђин Копер“, отворен је прошле недеље, а пажњу становника града на истоку Србије привукао је необичан ритуал кинеских власника који су на отварању рудника бакра ритуално заклали животињу.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 20 of 11693
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
+ + +

ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ 31.5. У 12 НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У БЕОГРАДУ

Захтевамо ХИТНУ ИЗМЕНУ закона и правилника који прописују ПРИСИЛНУ ВАKЦИНАЦИЈУ СТАНОВНИШТВА У СРБИЈИ!До јуче су на удару игле (доказано НЕбезбедних вакцина), била наша деца, данас су и наши родитељи, затим труднице, хроночно болесни... Без сумње, сутра више нико неће бити изузет од законом обавезног злокобног шприцања, УKОЛИKО ОДМАХ НЕ УСТАНЕМО ДА ОДБРАНИМО СВОЈЕ УСТАВНО И ПРИРОДНО ПРАВО НА СЛОБОДАН ИЗБОР И САЧУВАМО ВЛАСТИТИ ПСИХОФИЗИЧKИ ИНТЕГРИТЕТ!

Видимо се 31.маја у Београду - "Нећу да МОРАМ, хоћу да БИРАМ!“

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.