header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow Сатанистичка изјава папе Фрање: „Пакао не постоји, душе грешника ишчезавају“
Сатанистичка изјава папе Фрање: „Пакао не постоји, душе грешника ишчезавају“ Штампај Е-пошта
недеља, 01 април 2018

 Нема никакве сумње да је апокалипса у току, због чега је потребно пребивати у постајаном трезвеноумљу. Неопходно је пратити знаке времена, чему нас учи и Господ наш Исус Христос, и чак жестоко разобличава: „Лицемери! лице неба и земље умете познавати, а времена овога како не познајете?“ (Лк. 16,56)

         Занимљиво је погледати у ком правцу своју квазицрвену организацију води језуита и сатаниста римски папа Фрањо – брат „православних“ екумениста. Он је пре неколико дана дао интервју најпопопуларнијем италијанском друштвено-политичком листу „Ла Република“ („La Repubblica“). Интервјуисао га је његов пријатељ, познати новинар, члан италијанског парламента и оснивач  овог часописа (1976. године), Италијан Еугенио Скалфари, који је дуго година био на месту главног уредника овог издања. 

Ево најважнијих делова интервјуа, питања и одговора:

Новинар Скалфари:  „Ваша Светости, приликом нашег претходног сусрета, Ви сте ми рекли да ће људи, као врста, у одређеном тренутку ишчезнути и да ће Бог уместо њих створити нове врсте. Ви сте ми пуно пута објашњавали о добрим душама, које ће живети вечно, али ми никада нисте говорили о душама људи који су умрли у гресима и отишли у пакао, где ће се мучити читаву вечност. Па шта је са лошим душама? Где ће оне бити кажњаване?“

 Папа Фрањо: „Те душе које се покају, не кажњавају се. Оне добијају опроштај од Бога и улазе у скупину душа које ће живети вечно. Али оне које се не покају, - те не могу добити опроштај. Оне нестају. Пакао не постоји, постоји нестајање грешних душа“ (српски новотарци, на челу са епископом Игњатијем браничевским, проповедају јерес да душе и покајаних и непокајаних грешника, после њихове смрти, одлазе у „небиће“).

Сатанистичким знанком ђавољих рогова ("El Diablo") папа Фрањо јавно показује коме, заправо, служи
_______________________________
(Верујемо да пажљивом посматрачу није промакло да се у српским храмовима, на новотарским фрескописима и  иконописима, све чешће може видети овај знак  ђавољих рогова као "благослов"  Христов и Светитеља)
 
За више детаља погледати ОВДЕ :
 
_____________________________________________

 Као што видимо, папа Фрањо и његов друг Скалфари, већ су разговарали о многим теолошким питањима. Скалфари нам у свом питању открива и веома занимљива „учења“ језуите Фрање: људи ће, као врста, ишчезнути, а Бог ће, уместо њих, створити нове врсте. Таквог постулата, у учењу Цркве, није било нити га има! Али тога има у сатанистичкој религији New Age  („Ново доба“), то јест „Нове ере“, коју слуге Антихриста називају још и „Златним веком“.

Њу ејџ се разликује од традиционалних верских покрета у томе што није представљен неким одређеним духовним учењем и религијским погледом на свет, већ обухвата читав низ различитих духовних, верских, окултних, езотеријских и метафизичких учења, пракси и концепата.

 Њу ејџ управо и јесте религија екуменизма – црква Антихриста, у којој ће све и сви бити претопљени у једном „котлу“. У тај лонац, слуге Антихриста сада гурају све религије и веровања.  

Иначе, овај сензационални интервју папе Фрање, „Ла Република“ је објавила 28. марта 2018. године. После ње, исти интервју објавио је конзервативни и респектабилни часопис „Рорате Каели“ (Rorate Caeli), специјализован за питања Ватикана и Римокатоличке „цркве“. И даље, ову сензацију пренели су сви светски медији, које, као што знамо, контролише светска антихристова закулиса.

Уистину, многи паписти су се узнемирили, јер у својој изјави Фрањо негира учење Римокатоличке „цркве“ о постојању пакла и вечном постајању душе! И сада наступа главни језуитски трик: из ватиканске службе за информисање су саопштили да новинар није добро разумео папу, и да је због тога искривио његове речи!

 
"Ово што аутор каже у данашњем чланку је резултат његове писане реконструкције папиних речи и није цитат. Горе поменути чланак не може се сматрати верном транскрипцијом речи Светог оца"-
 
Служба за информисање "Свете столице"
 

 У чему је трик? У томе што апсолутно ни један светски медиј овај деманти није пренео. Сав свет је чуо папину изјаву, - да пакао не постоји и да душе грешника нестају! А то да новинар није добро разумео папу – практично нико није чуо!

Но, поштовани читаоче, да ли је могуће поверовати у то да је Италијан, професионални новинар, притом и папин пријатељ, могао нетачно пренети његове речи? Јер Фрањо је из породице италијанских емиграната, који добро говори свој матерњи језик. Тим пре што папине речи нису неки дубоки теолошки цитат, већ сасвим прост исказ: „Пакао не постоји! Душа нестаје!“ Како се то може погрешно разумети?

Због тога су ово оправдавање и деманти из Ватикана – лажљиви од почетка до краја. Новинар је апсолутно верно пренео „учење“ језуите Фрање. Осим ове сатанистичке папине проповеди, читав свет је могао у питању новинара још и да чује њуејџерску папину небулозу о томе како ће људи као врста нестати, и да ће Бог створити нове врсте.

И, одговоримо на главно питање: „Због чега је језуита Фрањо изјавио да не постоји пакао и да душе грешника нестају?“ Зато да би у душама људским разорио и последњу кочницу пред грехом – које су се у страху од будућих мучења суздржавале од дефинитивног потонућа у душегубне грехове и страсти.

„Ако пакао не постоји, онда од живота треба узети све!“ Ето како људи почињу да размишљају. „Желиш ли? – блудничи; желиш ли? – убијај; желиш ли? – лажи...Чини шта хоћеш, нема никаквих табуа и забрана! И то што ће у том случају твоја душа прећи у непостојање, ни то није страшно – она ни до рођења није постојала. Главно је да нећеш одговарати за своје поступке, и да нећеш због њих бити кажњен!“...

Ова проповед језуите Фрање о непостојању пакла – то је проповед сатане, који настоји да уништи сав род људски!  А сасвим недавно овај сатаниста је изјавио да је Господ наш Исус Христос „постао змија“, а да је Луцифер – бог (нека му Господ запрети!). Но, о томе ћемо говорити у засебном прилогу.

 

Приређивач: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( недеља, 01 април 2018 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОУКЕ СВЕТИХ ОТАЦА О БОГАТСТВУ И СИРОМАШТВУ

Љубав према земаљским стварима помућује ум и срце, док презир према њима доноси мир и тишину (авва Исаија).

-Сиромаштво лишава многих земаљских угодности, зато води путем који је слободан од многих опасности.

-Нећемо желети сувишно. Бићемо задовољни малим – и увек ћемо бити богати (Свети Јован Златоуст).

-Сиромаху су потребни само храна и одећа, док су богатоме потребна имања, куће, гозбе, почасти, безбедност, слава (Свети Јован Златоуст).

-Нека те не заводи туђе добро, јер ћеш и своје брзо оставити (Свети Димитрије Ростовски).

-Угађање телу и уживање у великом богатству и власти, представљају смрт за душу. Напротив, рад, трпљење, сиромаштво праћено благодарношћу, и умртвљивање тела – живот су душе и пут до сваке утехе. Почетак греха је похота, кроз коју разумна душа гине. А љубав представља почетак спасења и Царства Небеског за душу (Свети Антоније Велики).

-Не завиди богатима и не тугуј што немаш богатство, јер оно никако није обележје истинске среће и задовољства.

-Имати богатство, то никако не значи бити спокојан, задовољан и не желети ништа више. «Ти тугујеш – вели свети Златоуст – кад видиш богатог, а он тугује много више од тебе, кад види некога ко је богатији од њега».

-Боље је живети у сиромаштву, него у неправедно стеченом богатству (Свети Тихон Задонски).

-Богатство се не састоји у томе да се поседује благо, него да се не брине о његовом прибављању (Свети Јован Златоуст).

-Ко је погазио страст према богатству, тај је богатији од свих (Свети Јован Златоуст).

-Не имати богатство, него немати потребу за богатством – то је највеће богатство (Свети Исидор Пелусиот).

-Богу нису угодна велика дела, него велика љубав са којом се она чине (Свети Василије Велики).

-Кад је неко лењ у нечем малом што зависи од њега, не веруј да се разликује ни у великом (Свети Исак Сиријац).

Нема ничег великог кад је мала љубав, и ничег малог кад је љубав велика (Свети Василије Велики).


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.