header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow И то је сврставано у „теорије завере“ – створено етничко генетско оружје
И то је сврставано у „теорије завере“ – створено етничко генетско оружје Штампај Е-пошта
недеља, 21 октобар 2018

 Недавно смо писали како су руске безбедносне снаге известиле Владимира Путина о прикупљању генетског материјала руског становништва од стране западних корпорација. Посумњали смо да се ствара етничко генетско оружје које за циљ има онеспособљавање одређеног дела популације.

         На 15. годишњем сусрету у Сочију с представницима медија, руски председник Владимир Путин је потврдио постојање генетског оружја које је већ тестирано на псима. Ради се о оружју које циља одређене народе, па чак и породице.

Путин је потврдио да су слична оружја тестирана на псима који су тек након три генерација имали страшне последице. Ово биолошко оружје је тестирано у облику лека који је даван псима. Пси имају краћи животни век, чиме је потврђено деловање овог заиста страшног оружја у реалној ситуацији. Идентична ствар се може поновити и на људима.

Све говори да приче о лековима који могу угрозити већи број особа, у овом случају припаднике тачно одређене етничке скупине, нису само “теорије завере”. Руски председник није особа која се расипа непровереним информације, а што треба забринути све оне који мисле о будућности својих ближњих.

 

Извор: „Логично“

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 22 октобар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

Чувај се сине мој јеретика и њихове приче, јер се наша земља такође испунила њима! Ако ће ико да спасе душу своју, то ће бити само кроз живот у Православној вери. Јер нема боље вере од наше свете Православне вере. Сине мој, није добро хвалити нечију туђу веру. Ко год хвали страну веру, он је као онај који напушта своју властиту Православну веру. Ако неко хвали своју а и туђу веру, он је као човек са две вере и близу је јереси. Ако ти ико каже: "Твоја вера и моја вера су од Бога," ти сине мој треба да одговориш: "Јеретиче! Да ли мислиш да Бог има две вере? Зар не знаш шта пише у Писму: Један Господ, једна Вера, једно Крштење." (Ефе. 4,5) Зато се чувај таквих људи и увек стој у својој вери. Не братими се са њима него их избегавај и ходи у својој вери и добрим делима! Сине мој, чак ако буде потребно и да умреш за своју свету веру, не бој се смрти! Тако су и светитељи умирали за своју веру, и сада су живи и са Христом.

Св. Теодосије Кијевски
Из његовог писма принцу кијевском кога су паписти хтели обратити


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.