header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Мухамед Али у служби завере за уништење беле расе
Мухамед Али у служби завере за уништење беле расе Штампај Е-пошта
уторак, 27 новембар 2018

 [Мухамед Али  и група „Битлси“, 1964. Прихвата ислам дан након освајања титуле првака тешке категорије, јер "Clay"је презиме робова.]

"Ширећи пропаганду у свестима тамнопутих, који су кроз векове били угњетовани белцима, можемо их прилагодити програму Комунистичке Партије. Док дражимо црну мањину против белаца, уливаћемо белцима осећај кривице због одвођења црнаца у ропство. Помоћи ћемо црнцима да достигну успех у свим занимањима и у свету спорта и забаве... С овим престижем, црнци ће моћи склапати бракове с белцима и започети процес који ће урушити Америку за нашу ствар“.

Israel Cohen, A Racial for the Twentieth Century, 1912.

_ _ _ _ _ _

Успут, Мухамед Али је био добар боксер, али није био најбољи. Бољи је био Форман који је у првом мечу против Фрејзера бацио шест пута на под свог супарника; истог с којим је Али једва излазио на крај. У својим мемоарима, Форман је изнио уверење да му је у мечу 1974 у Киншаси против Алија била подметнута дрогирана вода (осећао је укус лека кад је попио први гутљај пред борбу), што је учинило да врло брзо остане без снаге.

Малколм X настоји да умири Мухамеда Алија
 
Мајкл Џексон и Али. Џексон је још од малих ногу припреман да служи светској закулиси
 
Али држи говор у Истанбулу 1976.
 
Активно укључени за права црнаца у САД. Зашто?

  Обојица су били црнци, али је из политичких разлога Али значио много више због његовог језика, реивиндикација и преласка на Ислам, те добио невиђену потпору од медија, претворивши спорт у пропаганду.

* * *

То је њихов начин рада. Њихови циљеви упућују на твоје: Божије, Христове. Упућују на твоју борбу: интелигентну, организовану и духовну. Бори се против белог геноцида. Бори се за хришћанску Европу, за Христа...

 Извор: "О доста тога..."

Последњи пут ажурирано ( уторак, 27 новембар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.