header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Олег Платонов (судски прогоњен у Русији): О тајним архивама масонских ложа (видео - српски титл)
Олег Платонов (судски прогоњен у Русији): О тајним архивама масонских ложа (видео - српски титл) Штампај Е-пошта
недеља, 02 децембар 2018
        У току и пре Другог светског рата, Адолф Хитлер је, са циљем манипулисања свешћу маса, у окупираним државама Европе организовао прикупљање и проучавање масонских тајних докумената. На самом крају рата, у једном замку у Пољској, совјетска армија је пронашла те архиве и пребацила их у Москву. Олег Платонов је 90-тих година 20. века имао прилику да у дужем временском периоду проучава тај тајни архив КГБ-а, да би у одређеном моменту по наредби масона Козирјева та документација била враћена на Запад. У овом интервјуу Олег Платонов говори управо о садржини тих архива и пружа нам увид у истинску историју протекла два века.

 

    

Платонов Олег Анатолjевич (рoђен 11.01.1950), руски научник и писац. Од 1995 године путовао 16 пута у разне земље света, око 7 месеци живео у САД. Књига Платонова "Зашто ће погинути Америка" објављена у осам издања у Русији и иностранству. Од јесени 1998 године Платонов је приступио издавању енциклопедије "Света Русија. Велика енциклопедија Руског Народа", у оквиру које се предвиђа објављивање више од 20 томова (објављена су 4 тома), и сваки од њих је посвећен изучавању одређене области живота руског народа. Платонов је присталица погледа руског философа И.А. Иљина, и залаже се за реализацију концепције државности коју је разрадио Иљин -- засноване на православљу. Платонов је представник религиозно-православног правца у истраживању патриотизма. У својим истраживањима Платонов је изучавао, конкретно, тенденције у развоју светске геополитичке ситуације, проблем рестаурације руског самодржавља, историјско-културно наслеђе козаштва. Сам Платонов тврди, да су хасидске организације, заједно са "Удружењем за заштиту јевреја" организовале против њега кампању клевете не само у Русији, већ и у САД и другим земљама света. Он је писао, да "закључци његових историјских истраживања засновани на фактичким материјалима, и архивним документима, нису задовољили креаторе историјских митова, уз помоћ којих се водило заглупљивање стотина милиона људи". Радови из економике ("Руски труд", "Квалитет радног живота", "Хиљаду година руске привреде", "Економија руске цивилизације", "Сећање о народниом домаћинству") и историје Русије ("Убиство царске породице", "Григорије Распутин", "Николај II", "Руска цивилизација"). Главно његово дело је серија историјско-архивних истраживања "Трнов венац Русије": "Тајна историја масонства", "Завера цареубица", "Николај II у тајној преписки", "Историја руског народа у XX веку" (2 тома), "Тајна безакоња", "Загонетка сионских протокола" - изашла по благослову митр. Санкт-Петербургшког и Ладожског Иоанна (Сничева). Доктор економских наука. Директор "Института Историје Руске Цивилизације".

 

 ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

1. Срамно!- У Русији почео прогон Олега Платова, човека који је раскринкао заверу против Православља

2. Поводом прогона Олега Платонова

3. Зауставити прогон Олега Платонова!

Последњи пут ажурирано ( недеља, 02 децембар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Кад се бориш за веру своју, љуби веру своју свим срцем својим, јер ти је она дарована од Онога који тебе љуби. Вера је дар љубави, та твоја вера, Права Вера Православна, Србине брате!"

 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.